Doctor Strange 2: Ευχάριστα νέα για τη νέα ταινία της Marvel

Τα πράγματα παίρνουν σιγά-σιγά τον δρόμο τους.

Όλοι βρισκόμαστε εν αναμονή των νέων ταινιών της Marvel. Είναι η εταιρεία που μας έχει δώσει τα τελευταία χρόνια μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές και οι χαρακτήρες της έχουν αφήσει το στίγμα τους όχι μόνο στη δική μας γενιά, αλλά και στην προηγούμενη και πρόκειται να κάνουν το ίδιο και στην επόμενη.

Πριν μας προλάβει η καραντίνα, συζητούσαμε για την άφιξη της 4ης Φάσης της εταιρείας και τις ταινίες που εκείνη θα περιλάμβανε. Η Black Widow ήταν έτοιμη να βγει στους κινηματογράφους, αλλά πήρε αναβολή, ενώ πρότζεκτ, όπως ο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, δεν πρόλαβαν καν να αρχίσουν τα γυρίσματα.



Ενώ μέχρι πρόσφατα πολλές πληροφορίες δεν είχαμε σχετικά με τις επερχόμενες ταινίες, η Elizabeth Olsen που θα συμμετέχει ως Scarlett Witch μαζί με τον Benedict Cumberbatch, έκανε μία δήλωση που σημαίνει ότι τα γυρίσματα αρχίζουν πολύ σύντομα.

«Μετακομίζω πίσω σύντομα για να κάνω τα γυρίσματα του Doctor Strange, οπότε θα είμαι εκεί για τα Χριστούγεννα, ακριβώς έξω από το Λονδίνο. Ακόμα και με τις τωρινές συνθήκες, θα είναι ένα ωραίο ταξίδι», είπε η ηθοποιός στο Conde Nast Traveller.

Εμείς κάπως ανυπομονούμε -ειδικά για αυτήν την ταινία- γιατί συνεχίζει την ιστορία του αγαπημένου πρώην γιατρού και νυν μάγου που έχουμε αγαπήσει.

Αναμένοντας νεότερα…

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved