Έρχεται νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Zendaya και… ουρλιάζουμε

Είσαι έτοιμη για αυτό;

Η Zendaya ετοιμάζεται για την νέα της ταινία και πρέπει να σου πούμε ότι ο ενθουσιασμός μας δεν κρύβεται! Συγκεκριμένα πρέπει να σου πούμε ότι μιλάμε για μια ταινία η οποία θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix και έχουμε όλες τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζεσαι!

Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Zendaya θα έχει τίτλο «Malcom & Marie» και το Netflix αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα με ένα tweet. Το αξιοσημείωτο με αυτή την ταινία είναι ότι τα γυρίσματα έγιναν με άκρα μυστικότητα κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, λίγο πριν οι παραγωγές του Hollywood πατήσουν παύση.

Διάβασε επίσης: Η Natasha Kay κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της και λέει «όχι» στο FOMO

Σύμφωνα με το Deadline, o John David Washington θα ενσαρκώσει τον ρόλο ενός παραγωγού που επιστρέφει στο σπίτι του, στο πλάι της κοπέλας του aka Zendaya.

Μετά από αρκετές επαγγελματικές επιτυχίες, η σχέση τους φαίνεται να δοκιμάζεται, μυστικά θα αποκαλυφθούν και τελικά είναι άγνωστο αν με την αγάπη τους θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτή τη δυνατή κρίση.

Όσον αφορά πάντως τα γυρίσματα η Zendaya αποκάλυψε στο InStyle ότι λόγω της πανδημίας αναγκάστηκε να κάνει πολλά πράγματα μόνη της, συμπεριλαμβανομένης της επιμέλειας των ρούχων αλλά και του make-up της.


Λοιπόν σημείωσε την ημερομηνία, γιατί στις 5 Φεβρουαρίου του 2021 η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved