Wonder Woman 1984: Η ταινία που περιμένουμε δε θα βγει μόνο στο σινεμά

Ευτυχώς για να έχουμε και κάτι σίγουρο.

Το ξέραμε ότι πολλά πράγματα θα άλλαζαν λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό. Οι κινηματογράφοι έχουν μείνει στο μεγαλύτερος μέρος του χρόνου κλειστοί. Το μεγάλο πλήθος κόσμου που συγκεντρώνουν δεν αποτελεί το ιδανικότερο σενάριο στην προκειμένη φάση που ενδείκνυνται κοινωνικές αποστάσεις και αποφυγή μερών με συνωστισμό. Οπότε, τώρα τις ταινίες τις βλέπουμε στο σπίτι διαδικτυακά.

Με τον ίδιο τρόπο φαίνεται να πρόκειται να δούμε και την επόμενη ταινία της Wonder Woman, Wonder Woman 1984, αφού έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει ανήμερα την ημέρα των Χριστουγέννων τόσο στο σινεμά όσο και στο HBO Max. Η συγκεκριμένη ταινία ήταν να προβληθεί αρχικά τα Χριστούγεννα του 2019, αλλά με τις διάφορες καθυστερήσεις τελικά έχει έρθει στο τέλος αυτού του έτους.

Φυσικά και όλοι χαίρονται με αυτά τα νέα γιατί -ας είμαστε ειλικρινείς- δεν ξέρουμε καν σε τι φάση θα είναι οι κινηματογράφοι εκείνη την ημέρα. Οπότε το να έχουμε μία σίγουρη εναλλακτική για να δούμε την ιστορία της Diana αποτελεί ξεκάθαρα μία ανακούφιση. Πόσες αναβολές πια στις αγαπημένες μας ταινίες;

Η ταινία, πάντως, θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα για τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved