Οι ταινίες με τον μεγαλύτερο τζίρο που τα ποσά τους θα σε εντυπωσιάσουν

Αν μας ρωτάς, δεν μας φαίνεται και περίεργο.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ξέγνοιαστο απόγευμα στον καναπέ με την αγαπημένη σου ταινία στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι τώρα ιδίως, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έχεις άπλετο χρόνο να παρακολουθήσεις αγαπημένες ταινίες και σειρές.

Αλήθεια, γνωρίζεις ποιες είναι οι ταινίες με τον μεγαλύτερο τζίρο; Υπάρχουν πολλές ταινίες με αρκετά φαντασμαγορικά εφέ και τέλειες πινελιές που φαντάζουν «ακριβές» αλλά οι ταινίες που έχουμε παρακάτω θα σε ξαφνιάσουν όσο ξάφνιασαν και εμάς.

Αρχικά πρέπει να σου πούμε ότι η ταινία που στοίχησε ακριβά ήταν ο Τιτανικός. Όπως αναφέρεται στο TheTalko, η ταινία αυτή έβγαλε τουλάχιστον 2,2$ δισεκατομμύρια από τις προβολές. Παρά το γεγονός ότι στόχος ήταν η ταινία να κυκλοφορήσει σε 138 ημέρες, ξεπέρασε τις 160 ημέρες, λόγω του αριθμού των μελών του cast που νόσησαν από γρίπη της εποχής κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Και για να γυρίσουμε στα δικά μας, η παραγωγή είχε στη διάθεσή της περισσότερα από 200 εκατομμύρια.



Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια καλή οικογενειακή ταινία της Disney. Η ποιότητα της ταινίας «Tangled» σίγουρα άξιζε τα λεφτά της. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες νεότερες ταινίες της Disney και το ποσό αυτής ανέρχεται στα 282 εκατομμύρια.



Harry Potter And The Half-Blood Prince: Ο Daniel Radcliffe ήταν το πρόσωπο της σειράς Harry Potter από το 2000. Ήταν μόλις 11 ετών όταν του δόθηκε ένα υπέρογκο ποσό για να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία. Φυσικά, αυτό το ποσό αυξήθηκε όπως αναφέρει το TheTalko, αφού η συγκεκριμένη ταινία έφερε περισσότερα 974 εκατομμύρια δολάρια. Από τότε, η σειρά απογειώθηκε και προϋπολογισμός καλύφθηκε πλήρως, με τα έσοδα να ανέρχονται γύρω στα 930 εκατομμύρια δολάρια.



The Hobbit: The Battle Of The Five Armies:
H σειρά «The Hobbit» είχε μικτές κριτικές. Το franchise και μόνο «έδωσε» σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αυτή είναι μια ταινία με μεγάλα έσοδα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved