Η νέα ταινία πανδημίας του KJ Apa θα κυκλοφορήσει αλλά όχι στο σινεμά

Πώς θα δούμε την πολυαναμενόμενη παραγωγή του ηθοποιού;

Παραμένουμε υπό καθεστώς καραντίνας κι αυτό γιατί ακόμη η πανδημία του Covid καλά κρατεί. Μέχρι, λοιπόν, να κυκλοφορήσει επίσημα το εμβόλιο, προβλέπεται να δίνουμε έμφαση στην προσοχή και να περιμένουμε στην καραντίνα τα νεότερα της κατάστασης. Ο κινηματογράφος είναι επίσης σε αντίστοιχη φάση και είτε θα βλέπει ολοκληρωμένες ταινίες να αναβάλλονται μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα σινεμά είτε θα προσπαθούν υπό πολύ αυστηρά μέτρα να κάνουν τα γυρίσματα.

Στην πρώτη κατηγορία είναι η νέα ταινία του KJ Apa, της Sofia Carson και της Alexandra Daddario, Songbird. Πρόκειται για μία παραγωγή της STXFilms που έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα εδώ και μήνες, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Τελικά, πήραν απόφαση να κυκλοφορήσει σε PVOD -Premium Video On-Demand- με 19.99 δολάρια ενοικίαση για 48 ώρες.




«Η πανδημία έχει επηρεάσει κάθε πλευρά της δουλειάς μας, από την παραγωγή μέχρι την κυκλοφορία, αλλά το Songbird δείχνει ότι ένα μικρό στούντιο όπως το STX μπορεί να βρει αποτελεσματικούς και κερδοφόρους τρόπους να κάνει τις ταινίες του να δουλέψουν, όπως έχουμε κάνει αντίστοιχα με το Greenland και το My Spy κατά τη διάρκεια δύσκολων καιρών. Το σόου πρέπει να συνεχιστεί. Το Songbird είναι μία συναρπαστική ταινία που θα μιλήσει στο κοινό αυτήν τη στιγμή όσο το κρατάει στην άκρη των θέσεών του»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved