Η πρώτη επίσημη δήλωση για το Black Panther 2 σχετικά με τον πρωταγωνιστή

Πώς θα συνεχιστεί η ταινία μετά την απώλεια του Chadwick Boseman;

Το να αναφερθούμε ξανά στο πόσο στενοχώρησε τον πλανήτη ο ξαφνικός χαμός του Chadwick Boseman, μάλλον δεν περιγράφει καν τον βαθμό στον οποίο συνέβη. Ήταν ένας ηθοποιός που, πέρα από ταλαντούχος, ήταν πρώτα άνθρωπος. Νοιαζόταν, ενδιαφερόταν για τους γύρω του και δεν άφησε τη μάχη με τον καρκίνο να σταθεί εμπόδια στα όνειρα και τη ζωή του.

Στο κινηματογραφικό κομμάτι, όμως, η απορία που δημιουργήθηκε και παραμένει είναι πώς θα συνεχιστεί ο Black Panther με την απώλεια του πρωταγωνιστή; Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσουν τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως είχε συμβεί με την Carrie Fisher και το Star Wars: The Force Awakens, και να χρησιμοποιήσουν αδημοσίευτο υλικό;




Η Victoria Alonso, executive της Marvel, ρωτήθηκε σχετικά με αυτό και, σύμφωνα με το CinemaBlend, απάντησε:

«Όχι. Υπάρχει μόνο ένας Chadwick κι αυτός δεν είναι μαζί μας. Ο βασιλιάς μας, δυστυχώς, πέθανε στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στη φαντασία, και παίρνουμε λίγο χρόνο για να δούμε πώς θα επιστρέψουμε στην ιστορία και τι κάνουμε για να τιμήσουμε αυτό το κεφάλαιο του τι συνέβη σε εμάς που ήταν τόσο απρόσμενο, τόσο επίπονο, τόσο χάλια, πραγματικά. Επειδή ο Chadwick δεν ήταν μόνο ένα θαύμα ανθρώπου κάθε μέρα που περνάμε μαζί τα πέντε χρόνια που περνάμε μαζί, αλλά επίσης φαίνεται σε εμένα ότι ως χαρακτήρας αυτό που έκανε ανέβασε εμάς ως εταιρεία και άφησε αυτήν τη στιγμή στην ιστορία. Ξέρω ότι κάποιες στιγμές δύο ή τρεις μήνες στην παραγωγή και κάποιος λέει ήδη ότι ήταν πολύ καιρό πριν. Αλλά δεν ήταν. Πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά το τι πρόκειται να κάνουμε και πώς και να σκεφτούμε το πώς μπορούμε να τιμήσουμε το franchise»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved