Τελικά είχαν προβλέψει οι «The Simpsons» το lockdown;

Τι λένε οι fans και τι δείχνουν τα επεισόδια;

Ναι λοιπόν, η σειρά «The Simpsons» έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ μπροστά για την εποχή της. Η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις διίστανται και αν μας ρωτάς δεν ξέρουμε να σου πούμε με βεβαιότητα αν πρόκειται για προβλέψεις του μέλλοντος ή απλές συμπτώσεις, είναι πάντως γεγονός ότι πολλές καταστάσεις έχουν επαναληφθεί στην πραγματικότητα πολύ καιρό μετά τα επεισόδια της γνωστής σειράς.

Και εξηγούμαστε! Πολλές φορές έχει τύχει ένα επεισόδιο της σειράς να κάνει εντύπωση στους θαυμαστές κατόπιν όμως… εορτής. Τι εννοούμε με αυτό; Κάποιες σκηνές των «The Simpsons» έχουν βγει αληθινές και πράγματι, καρέ- καρέ έχουν επαναληφθεί στον πραγματικό έξω κόσμο.

Ένα από τα τρανταχτά παραδείγματα είναι η πρόβλεψη μιας εμφάνισης της Lady Gaga. Το 2012 κυκλοφόρησε ένα επεισόδιο με τίτλο «Lisa Goes Gaga» όπου φυσικά η Gaga φορούσε ένα τριγωνικό σουτιέν που έβγαζε φωτιές καθώς ερμήνευε στο Springfield. Το 2017 η Lady Gaga στο Super Bowl έκανε μια φαντασμαγορική εμφάνιση και το σκηνικό με τις φωτιές θύμιζε κατά πολύ αυτό τον «The Simpsons».



Διάβασε επίσης: Η Natasha Kay τραγουδάει unplugged για εσένα και κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της!

Όχι μόνο προβλέπουν κινήσεις αλλά προβλέπουν και την τεχνολογική ανάπτυξη αλλά και τις τάσεις. Το 2009 πολλοί είχαν κολλήσει με το «Farmville» ένα online παιχνίδι όπου έπρεπε να διατηρήσεις μια φάρμα. Οι «The Simpsons» κάτι ήξεραν! Το 1998 στο επεισόδιο «Bart Carny» υπάρχει μια σκηνή με τα παιδιά που έπαιζαν ένα παρόμοιο παιχνίδι προσομοίωσης.



Τελικά είχαν προβλέψει οι «The Simpson» τον κορονοϊό και την… καραντίνα; Η αλήθεια είναι ότι οι fans είναι πεπεισμένοι πια ότι τα κίτρινα αγαπημένα πλάσματα της οθόνης ήταν πολύ μπροστά! Το 1998 κυκλοφόρησε ένα επεισόδιο στο οποίο ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Kent Brockman έλεγε: «Είμαι ο Kent Brockman και παρουσιάζω από το σπίτι μου λόγω της νέας απαγόρευσης της κυκλοφορίας για άτομα κάτω των 70».



Ξέρεις πολύ καλά ότι πολλοί παρουσιαστές, λόγω του lockdown, εκπέμπουν από το σπίτι. Ε λοιπόν, ναι, αυτό είναι κάπως τρομακτικό δεν νομίζεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved