Η Disney έκανε την ανακοίνωση που περίμενες να ακούσεις

Περιμένουμε πολλές νέες ταινίες τα επόμενα χρόνια.

Με τον Covid-19, όλες οι κινηματογραφικές παραγωγές έμειναν πίσω. Η καραντίνα που δημιούργησε επέφερε και οι κοινωνικές αποστάσεις ανάγκασαν όλον τον πλανήτη να περιοριστεί και δρώμενα, όπως τα γυρίσματα ταινιών, αναγκαστικά μπήκαν σε pause. Πώς να συμβεί διαφορετικά, άλλωστε, όταν υπάρχει συγκέντρωση τόσων ανθρώπων σε έναν κλειστό χώρο;

Η Disney είχε θέσει αρχικά κάποιες ημερομηνίες κυκλοφορίας των πιο διάσημων ταινιών της, αυτών που ο κόσμος περιμένει πώς και πώς. Εφόσον, όμως, η παραγωγή βρέθηκε σε διάλειμμα, αυτές μετατέθηκαν αρκετούς μήνες μετά και δεν ξέραμε πότε η κάθε μία θα συνέχιζε τα γυρίσματα.




Δειλά – δειλά, είχαμε κάποιες αναφορές για συγκεκριμένα ονόματα, όπως για παράδειγμα το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, όμως, πλέον και σύμφωνα με το ScreenRant, είτε έχουν συνεχίσει τα γυρίσματα είτε έχουν ολοκληρώσει.

Το θετικό είναι, φυσικά, ότι τώρα ό,τι και να γίνει με το θέμα της πανδημίας, οι εταιρείες παραγωγής δε χρειάζεται να βασιστούν στην εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά μπορεί να εστιάσει στο editing των πλάνων που ήδη έχει στα χέρια της. Οπότε, τώρα, μένει να περιμένουμε τις αγαπημένες μας ταινίες να προβληθούν σε κάποια οθόνη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved