O «Vision» εξηγεί την ασυνήθιστη επιλογή της Disney για τη νέα του σειρά

Ο ηθοποιός μιλάει για το περίεργο πράγμα που παρατηρήσαμε στο τρέιλερ.

Η νέα σειρά της Marvel , WandaVision, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Μένουν περίπου δύο μήνες μέχρι τα επεισόδια να αρχίσουν να προβάλλονται και όλοι περιμένουν Scarlett Witch και Vision να μοιραστούν την ιστορία τους. Αυτή η σειρά, όμως, θα έχει και κάτι ιδιαίτερο, όπως μπορέσαμε να παρατηρήσουμε και από το τρέιλερ: live audience.

Η λογική του να υπάρχει πραγματικός κόσμος την ώρα των γυρισμάτων δε συνηθίζεται πλέον στις σειρές, όμως, η Disney επέλεξε για την εν λόγω την παραγωγή να κινηθεί με αυτόν τον τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι μας ξένισε κάπως στην αρχή, αλλά με μια-δυο επαναλήψεις, μπήκαμε στη λογική.




Ο Paul Bettany που υποδύεται τον Vision μίλησε στο ReelBlend σχετικά με την ασυνήθιστη επιλογή της εταιρείας και τον λόγο για τον οποίο αυτή πάρθηκε.

«Υπάρχει ένας πρακτικός λόγος για αυτό, ο οποίος είναι ότι προσπαθείς να έχεις τις ίδιες αξίες παραγωγής όπως θα είχες σε μία από τις μεγάλες ταινίες. Οπότε, το να μπορείς να γυρίσεις ένα επεισόδιο σε δύο μέρες και να περικόψεις τον χρόνο που ξοδεύεις σε αυτά τα πρώτα επεισόδια -και το να τα γυρίζεις σαν να γυρίζονταν στα 1950s με τρία set up με κάμερες που είναι «χτισμένα» πάνω στη σκηνή με το κοινό- σημαίνει ότι μπορείς να το τελειώσεις γρήγορα και, μετά, ότι μπορείς να κρατήσεις αυτόν τον χρόνο για να γυρίσεις τη δράση»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved