Ηθοποιός του Game of Thrones είπε ότι η τελευταία σεζόν ήταν καλή και...Όχι

Aλήθεια τώρα

Γενικά, τα γούστα διαφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι κάτι που σε έναν μπορεί να φαίνεται απίστευτο, για τον άλλον μπορεί να είναι πολύ κακό. Λογικό και αναμενόμενο. Όμως, είναι και κάποιες περιπτώσεις που συμβαίνουν πράγματα για τα οποία το θέμα είναι λίγο πιο αντικειμενικό. Όπως η τελευταία σεζόν του Game of Thrones.

Επανειλημμένως έχουμε μιλήσει για το πόσο δε μας άρεσε και για τους λόγους πίσω από αυτό. Η απογοήτευσή μας είναι τέτοια που λογικά δεν πρόκειται να το χωνέψουμε όσος καιρός κι αν περάσει. Κι αυτό είναι κάτι, στο οποίο φαίνεται να συμφωνεί σχεδόν όλος ο πλανήτης. Άνθρωπο, πάντως, που να είχε να πει καλό λόγο, δεν έτυχε να συναναστραφούμε.

Έλα, όμως, που ένας από τους ηθοποιούς της σειράς είχε να δηλώσει κάτι διαφορετικό, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν μία γενναία απόφαση των παραγωγών και ειδικά αναφορικά στο κομμάτι της μάχης του Winterfell.




Ο λόγος για τον Iwan Rheon, που υποδύθηκε τον Ramsay Bolton, και σε αφήνουμε να διαβάσεις τι δήλωσε στο NME:

«Ένιωσα ότι πήραν μία πολύ ισχυρή απόφαση σχετικά με το πού πίστευαν ότι θα πήγαινε η σεζόν και πιστεύω ότι πορεύτηκαν με αυτό και είπαν την ιστορία πολύ καλά. Πιστεύω ότι η Μάχη του Winterfell ήταν απίστευτα μεγαλοφυής, η καλύτερη τηλεόραση που έχω δει ποτέ. Πιστεύω ότι ήταν πολύ γενναίο που το έκαναν»

Ok, να δεχτούμε το κομμάτι της μάχης, αλλά κι αυτό με μισή καρδιά. Η απογοήτευση συνεχίζεται.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved