Σκηνή αγαπημένης σου σειράς χρειάστηκε 400 λήψεις για να γυριστεί

Καταπληκτική σκηνή, αλλά και πάλι.

Το The Mandalorian είναι η σειρά που τα τελευταία χρόνια μας έχει ανανεώσει το ενδιαφέρον για το σύμπαν των Star Wars. Ίσως και περισσότερο από τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει. Όχι γιατί εκείνες δεν ήταν διασκεδαστικές, αλλά γιατί τώρα έχουμε μία διαφορετική οπτική στο universe και -φυσικά- έναν καταπληκτικό μικρό ήρωα που ακούει στο όνομα «Baby Yoda».

Κατά τη διάρκεια της σειράς, έχουμε δει πολλές μάχες, όπως φυσικά ήταν και το αναμενόμενο. Και αυτές χρειάζονται πολλή δουλειά και αλλεπάλληλα γυρίσματα ώστε να φτάσουν στην τελική τους μορφή. Ακόμα κι έτσι, όμως, μείναμε κάπως άφωνες όταν ακούσαμε πόσες φορές χρειάστηκε για να γυριστεί η σκηνή με την Armorer στο φινάλε της πρώτης σεζόν.

Η stunt performer Lauren Mary Kim μίλησε σε ένα βίντεο στο YouTube για το Corridor Crew σχετικά με τη σκηνή:

«Αυτή ήταν πιθανώς μία από τις πιο κουραστικές μάχες που έπρεπε να κάνω. Ποτέ δεν την κάναμε σε κομμάτια, κάναμε όλη τη σκηνή από την αρχή μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι κάναμε περίπου 400, 500 συνεχόμενα, γιατί γυρίσαμε τόσες διαφορετικές γωνίες. Πέθανα, πέθανα… Συνήθως, ο συντονιστής των stunt γυρίζει ένα από πριν, έχουν μία ιδέα για το πώς πρέπει να επεξεργαστεί, ώστε να γυρίσουν τη σκηνή μετά το edit. Με το The Mandalorian, τους αρέσει να έχουν αρκετές διαφορετικές γωνίες, οπότε να μπορούν πραγματικά να διαλέξουν ποια είναι η καλύτερη για την κάθε στιγμή. Έχουν πολύ συγκεκριμένη άποψη για το πώς πρέπει να είναι, οπότε γι’ αυτό γυρίζουν σε τόσες διαφορετικές γωνίες»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved