Stranger Things: Χάρη στην πανδημία η 4η σεζόν θα είναι η καλύτερη

Να που ο κορονοϊός βοήθησε και κάποιες παραγωγές.

Η σεζόν 4 του Stranger Things αν και πάτησε μια παύση λόγω του κορονοϊού, φαίνεται πως επωφελήθηκε από αυτό. Όπως όλα δείχνουν το μικρό break βοήθησε αρκετά και εξηγούμαστε αμέσως!

Σε μια νέα συνέντευξη με το Collider, ο παραγωγός Shawn Levy αποκάλυψε πως η ομάδα του σενάριου κατάφερε να τελειώσει τα… γραπτά, πριν τα γυρίσματα κάτι που συνέβη πρώτη φορά. Αν και η παύση σημαίνει πως θα καθυστερήσει η νέα σεζόν, χαλάλι, κάτι μας λέει ότι το comeback θα είναι επικό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει κάποιο post της παραγωγής και να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο το tweet με τα γραπτά της 4ης σεζόν.

Αυτή τη φορά, αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί οι λεπτομέρειες που θα θέλαμε, είδαμε μια φωτογραφία με τον Will, τον Lucas και τον Mike, κάτι που ίσως να σημαίνει την επανένωσή τους. Ran into Will, Lucas, and Mike last night.

They say hi.pic.twitter.com/aF7PEjkQ4h

— stranger writers (@strangerwriters) October 30, 2020

Ενδεχομένως η νέα σεζόν να έρθει το 2022, μην απογοητεύεσαι όμως γιατι αυτή είναι απλά μια θεωρία. Φαίνεται πάντως, και αυτό το λέμε με τα βεβαιότητας, ότι οι ηθοποιοί είναι έτοιμοι για δράση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved