Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σεζόν του « The Umbrella Academy»

Η τρίτη σεζόν θα έρθει σύντομα;

Η αγαπημένη σου σειρά «The Umbrella Academy» θα επιστρέψει για ακόμη μια σεζόν γεμάτη νέες περιπέτειες, τρέλα και φυσικά ανακαλύψεις, όπως το τι προκαλεί την… αποκάλυψη στο μακρινό 1960. Αν και οι προηγούμενοι δύο κύκλοι μας γέμισαν με πληροφορίες, η τρίτη σεζόν εικάζεται πως θα μας αφήσει άφωνες με την πλοκή που θα ακολουθήσει. Αν και οι fans ανυπομονούν δεν έχουμε παρά να μιλάμε για όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Το Netflix έχει αποκαλύψει ότι ο νέος κύκλος θα έχει 10 επεισόδια γεμάτα περιπέτειες. Αν και θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο μέχρι να δούμε στις οθόνες μας την αγαπημένη οικογένεια υπερηρώων, σαν θαυμάστρια της σειράς μπορείς πάντα να ρίχνεις κλεφτές ματιές στα comics και συγκεκριμένα στο «The Umbrella Academy Volume 3: Hotel Oblivion»

Ετοιμάσου γιατί στην νέα σεζόν θα έχουμε… επιστροφές! Για την ακρίβεια το Netflix έχει αποκαλύψει ότι στην τρίτη σεζόν θα επιστρέψουν οι Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, και Colm Feore.



Όπως αναφέρεται και στο seventeen, η τρίτη σεζόν, άσχετα με το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στη δεύτερη, θα ακολουθήσει απρόοπτες εξελίξεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ιστορία θα ακολουθεί τα αδέλφια καθώς ταλαντεύονται σε λάθος χρονικά πλαίσια. Επιπλέον όπως φαίνεται θα δουν τον πατέρα του με ένα διαφορετικό group παιδιών με υπερδυνάμεις. Αυτό είναι όντως σκληρό!

Πότε θα δούμε τη νέα σεζόν στις οθόνες μας; Όπως είδαμε σε πρόσφατο post, η παραγωγή θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο. Αν όλα πάνε καλά και τα γυρίσματα δεν επηρεαστούν από την πανδημία του κορονοϊού, όλα δείχνουν πως θα δούμε την Τρίτη σεζόν τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του 2021.

https://www.instagram.com/p/CHaoj1DDGzG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved