The Witcher S2: Διέρρευσαν βίντεο με το μεγάλο reunion του ζευγαριού

Επιτέλους, λίγη δικαίωση.

Σχεδόν έναν χρόνο πριν κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν της σειράς που επρόκειτο να συζητάμε μετά την αναχώρηση του Game of Thrones. Ο Witcher / Geralt of Rivia έγινε ο νέος αγαπημένος μας χαρακτήρας, τουλάχιστον όσον αφορά στο sci-fi κομμάτι των σειρών. Έφερε την περιπέτεια και το επικό στοιχείο που άφησε μετέωρο ο προκάτοχος και έδωσε και νέους ήρωες για να ασχοληθούμε.

Ο Geralt με την Yennefer ξεχώρισαν, φυσικά, ως ζευγάρι. Μας άρεσαν μαζί. Ήταν ωραίο όλο το πάθος και ο ηλεκτρισμός που έβγαζαν σε κάθε τους σκηνή και καθόλου δε θέλαμε οι δρόμοι τους να είναι χωριστοί. Ένα πράγμα που εννοείται ότι σκεφτόμασταν για τη δεύτερη σεζόν είναι το reunion των δύο. Και, ενώ συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι παραγωγοί δίνουν αυτό που θέλουμε, δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι.

Η απάντηση, όμως, έρχεται να δοθεί από δύο βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Internet. Εκεί βρίσκεται όλο το cast κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μάντεψε ποιους δείχνει να έχουν κοινή σκηνή… Τον Geralt και τη Yennefer.

Σε αφήνουμε, λοιπόν, να απολαύσει το leak που έχει βρεθεί στα χέρια σου και να νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση και ανυπομονησία για τη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CHQjEuBhO25/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CHQlLQAhwPK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved