Υπάρχει περίπτωση να δούμε Avengers 5;

Μακάρι, μακάρι και ξανά μακάρι.

Τι να πούμε για τους Avengers; Ακόμα και για τη Marvel που έχει να μετράει τις πιο επιτυχημένες ταινίες του Hollywood, με box office που πολλές θα ονειρεύονταν, η συγκεκριμένη ιστορία φάνηκε να τραβάει το κοινό όπως καμία άλλη δεν έχει καταφέρει να το κάνει. Ίσως μόνο αντίστοιχα τεράστιες επιλογές, όπως τα Star Wars και οι πρωταγωνιστές τους. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι οι Avengers θα μείνουν αξέχαστοι στο κοινό.

Ακριβώς επειδή η ζήτηση που έχει το διάσημο team υπερηρώων είναι τέτοια, η σκέψη μίας πέμπτης ταινίας δε μας ακούγεται και παράλογη. Για την ακρίβεια, μέχρι πριν λίγο καιρό δεν μας ακουγόταν καν καθώς νομίζαμε ότι το Endgame ήταν η τελεία της ιστορίας.




Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, ακούγεται πολύ το σενάριο των Avengers 5 ως σενάριο. Πριν βιαστείς να ενθουσιαστείς, όμως, έχουμε να σου πούμε ότι αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Marvel, οπότε παραμένει φήμη. Αλλά, συνήθως τέτοιου τύπου φήμες που συζητιούνται τόσο πολύ, κάποια βάση έχουν πίσω τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτήν τη θεωρία, ο Thor -που είναι και ο τελευταίους του big three των Avengers εν ζωή- θα αποτελέσει το ένα από τα νέα μέλη, ενώ το συμπλήρωμα θα έρθει από την εισαγωγή νέων χαρακτήρων. Αυτοί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι από το νέο team, τους Eternals, οπότε δεν αποκλείεται στη συνέχεια να δούμε έναν Kit Harington με τον Black Knight του να κάνει κάποιο cross μεταξύ των δύο. Μην ξεχνάς ότι έχουμε να περιμένουμε ακόμη πολλές ταινίες ταινίες, άρα και τους ήρωες που θα περιλαμβάνουν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved