Διάσημος ηθοποιός του Hollywood μετατράπηκε σε Hulk (photo)

Εμείς δε θέλουμε άλλον πλην του Ruffalo, αλλά οφείλεις να αναγνωρίσεις τη δουλειά.

Το universe της Marvel είναι ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τον κινηματογράφο την περασμένη δεκαετία. Οι ταινίες της θυγατρικής της Disney ανήκουν στα μεγαλύτερα blockbuster που έχουν κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο και οι ήρωες που έχουν αναδυθεί μέσα από αυτές βρίσκονται στους τοίχους των δωματίων μας και στο background των κινητών μας. Είναι οι χαρακτήρες που δίνουν πάντα έμπνευση στο κοινό που τους λατρεύει και όλοι ανυπομονούν να δουν ποια θα είναι η συνέχειά τους.




Υπάρχουν πολλοί εικονικοί ήρωες που έχουν έρθει στη ζωή από διάσημους ηθοποιούς. Ο Robert Downey Jr., για παράδειγμα, υποδύθηκε τον Iron Man, ο Chris Hemsworth τον Thor, η Scarlett Johansson την Black Widow, ο Chris Evans τον Captain America, ο Mark Ruffalo τον Hulk. Και η λίστα συνεχίζεται.

Θα μπορούσες, ωστόσο, να φανταστείς πώς θα ήταν κάποιος άλλος ηθοποιός σε έναν από αυτούς τους ρόλους;

Ο λογαριασμός apexform στο Instagram φαίνεται ότι ήθελε να μπει στη διαδικασία να δει πώς θα ήταν ο Hulk με τον Matthew McConaughey να κρατάει τα ηνία του. Εμείς δε θα θέλαμε κανέναν άλλον πλην του Ruffalo στον συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο, δε γίνεται να μην εκθειάσουμε τη δημιουργία που βρίσκεται στη συνέχεια, αφού έχει γίνει φανερά μία πολύ καλή δουλειά.

https://www.instagram.com/p/CHIy4WoglJ7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved