The Arrow: Παραλίγο να έχουμε απίστευτα νέα για τον Oliver

Ο COVID έπαιξε τον ρόλο του.

Το Arrow είναι μία σειρά που όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουμε. Στις 10 Οκτωβρίου του 2012 έκανε πρεμιέρα στο κανάλι The CW και έκτοτε ήταν για πολλά χρόνια μία μεγάλη επιτυχία. Ενίοτε, με τόσα επεισόδια στο ενδιάμεσο, κάποιες φορές ήταν πιο ενδιαφέρον, κάποιες μπορεί να δημιουργούσε μία μεγαλύτερη βαρεμάρα, ωστόσο, τελικά το Arrow είναι από τις παραγωγές που μας έχουν μείνει και που πρόκειται να συζητάμε και γιατί μιλάει για έναν ήρωα που πρώτα απ' όλα ανήκει στο universe της DC.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Stephen Amell, αποφάσισε να αποχωρίσει μετά την όγδοη σεζόν, αφήνοντας τους φανς με την απορία αρχικά της απόφασης και έπειτα μίας πιθανής επιστροφής στο προσεχές μέλλον. Όσον αφορά στο δεύτερο κομμάτι, μπορεί να μην είχε σχολιαστεί μέχρι πρόσφατα, όμως, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι παραλίγο να υπάρξει τρόπος να επιστρέψει στην ένατη σεζόν κι αυτό λόγω του COVID.




«Κάλεσα τον Greg και του είπα ακριβώς αυτό. Είπα ‘Κοίτα, ελπίζω να μη συμβεί αυτό, αλλά αν όλα πάνε χάλια και δεν μπορείτε να φέρετε πάνω ηθοποιούς λόγω θεμάτων των Αμερικανών ηθοποιών που έρχονται στον Καναδά και, αν τα πράγματα δεν μπορούν να λυθούν, άκου τι λέω. Είμαι εδώ και, αν πρέπει να μείνω εδώ, θέλω να δουλέψω. Αν πρόκειται να δουλέψω, ας βρούμε έναν τρόπο να φέρουμε πίσω τον Oliver από τους νεκρούς», είπε ο Amell στο podcast Inside of You του Michael Rosenbaum.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved