Διάσημος κακός του Game of Thrones πέρασε μία άθλια μέρα στα γυρίσματα

Όταν ακούσεις για ποια σκηνή μιλάει, θα καταλάβεις το γιατί.

Το Game of Thrones είναι μία σειρά που γενικά δεν έχει φοβηθεί να μας δείξει άσχημες σκηνές. Κι όταν λέμε άσχημες, το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης. Πρόκειται για την παραγωγή που δε φοβήθηκε να δείξει γυμνό ή σκηνές θανάτου, που άφησε βασικούς πρωταγωνιστές να βρουν το τέλος τους σε λεπίδες και σε δηλητήρια και που μας έδωσε τη μία ανατροπή μετά την άλλη, «σπάζοντας» τους άγραφους κανόνες που ισχύουν γενικά στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Μία από αυτές τις απρόσμενες σκηνές ήταν που έκανε και έναν από τους βασικούς κακούς -που παλεύει τίμια και για τον τίτλο του πιο διεστραμμένου- να έχει μία άθλια μέρα στα γυρίσματα. Ο Iwan Rheon που υποδύθηκε τον Ramsay Bolton έδωσε συνέντευξη στο Metro, αποκαλύπτοντας ότι η σκηνή βιασμού της Sansa ήταν αυτή που του προκάλεσε τα χειρότερα συναισθήματα.

Ramsay Bolton Creepy Smile GIF by Game of Thrones

«Δε βλέπεις ουσιαστικά το να κόβεις τα δάχτυλα κάποιου και, όταν κάνεις ένα κοντινό, είναι ένα κομμάτι πλαστικό. Απλώς υποκρινόμαστε, δεν είναι αληθινό. Μετά, κάτι όπως αυτό, που συμβαίνει στην πραγματικότητα της κατάστασης, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Ήταν μία απαίσια, απαίσια μέρα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δε θα έπρεπε καν να ανησυχούμε, γιατί είναι κάτι που δε θα έπρεπε να υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο, αλλά δυστυχώς υπάρχει»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved