«To All The Boys I've Loved»: Είσαι έτοιμη για το round 3 της ταινίας;

Όλα δείχνουν ότι το τρίτο σκέλος της ταινίας επιστρέφει σύντομα.

Το «To All the Boys» επιτέλους επιστρέφει και αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι πριν δεις τη νέα ταινία στην οθόνη σου. Οι έρωτες και τα love stories είναι σημείο κατατεθέν της σειράς και αυτό ισχύει και για την νέα σεζόν.

Πρέπει αρχικά να σου πούμε ότι η Janel Parrish, aka Margot αποκάλυψε ότι η ταινία θα έρθει στις αρχές του 2021 και συγκεκριμένα είπε στο Entertainment Tonight.: «Το ‘’To All the Boys 3’’ πιστεύω πως θα βγει στην αρχή της νέας χρονιάς. Νομίζω ότι αυτό είναι το σχέδιο, αλλά ναι, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για τους fans που θα δουν τι έχουμε ετοιμάσει.»

Πρέπει να μάθεις επίσης ένα αρκετά αισιόδοξο νέο και αυτό αφορά τα γυρίσματα. Η παραγωγή για καλή μας τύχη είχε τελειώσει τα περισσότερα γυρίσματα πριν την πανδημία. Πώς ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί είναι στις θέσεις τους; Φυσικά τα social media τους πρόδωσαν για ακόμη μια φορά. Τόσο η Lana, όσο και ο Noah έχουν ποστάρει στο Instagram videos στα οποία βρίσκονται στο σετ και ετοιμάζονται.

https://www.instagram.com/p/CErg6iypDjB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενώ όλοι ανυπομονούμε για την τρίτη ταινία χωρίς να ξέρουμε τι θα ακολουθήσει, η Lana Condor αποκάλυψε ότι το τρίτο σκέλος είναι και το αγαπημένο της, κάτι που σημαίνει ότι το νέο κεφάλαιο θα έχει τα απαραίτητα «συστατικά» για να μας καθηλώσει.

To cast αν και από τον Σεπτέμβριο σταμάτησε τα γυρίσματα σύμφωνα με το seventeen, ανεβάζει διάφορα posts προμοτάροντας έτσι το τρίτο κεφάλαιο της ταινίας. Επίσης υπάρχει μια ένδειξη ότι γύρισαν κάποιες σκηνές στην Νέα Υόρκη.

Επιπλέον σε μια διαδικτυακή συνάντηση τους το καλοκαίρι με σκοπό την δωρεά σε οργανώσεις όπως Black Lives Matter, Color for Change, και The Bail Project, ο Noah με την Lana έκαναν μικρές αλλά πολίτιμες αναφορές στην τρίτη ταινία.



Πότε θα κυκλοφορήσει το «To All the Boys 3»;
Αν και όλα δείχνουν ότι η ταινία θα έρθει αρκετά σύντομα, το Netflix ακόμη δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Πιθανότατα πάντως η ταινία να έρθει τον Φεβρουάριο του 2021.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved