Καραντίνα Vol2; Είδη γυμναστικής που πρέπει να ξεκινήσεις ASAP στο σπίτι

Μήπως να σκεφτείς σοβαρά να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο;

Ήρθε λοιπόν και το δεύτερο lockdown και πρέπει να παραδεχθείς ότι αυτή τη φορά είσαι πιο προετοιμασμένη από ποτέ. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση αυτή, το γνωρίζουμε, ωστόσο έχοντας γνώση πια η παραμονή σου στο σπίτι μπορεί να γίνει ένα «τσικ» πιο ευχάριστη.

Θυμάσαι που παραπονιόσουν ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις στο σπίτι; Θυμάσαι επίσης που γκρίνιαζες στις φίλες σου για τη φυσική σου κατάσταση; Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να πειραματιστείς, να βρεις νέα είδη γυμναστικής και να αποφασίσεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας πια, μπορείς να ψάξεις στο διαδίκτυο ό,τι σε ενδιαφέρει και πιο συγκεκριμένα μπορείς να βρεις στο YouTube δωρεάν προγράμματα γυμναστικής όπως τα παρακάτω που έχουμε για ‘σένα.

Μήπως να σκεφτείς τη Zumba; Ένας ευχάριστος τρόπος να γυμνάσεις το κορμί σου, να αποβάλεις όλη την αρνητική ενέργεια που σε διακατέχει αλλά και να ξεδώσεις.



Yoga: Πολλοί προτιμούν αυτό τον τρόπο γυμναστικής, αλλά και... διαλογισμού. Θα βρεις την ισορροπία σου, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά, αρκεί να σου ταιριάζει.



Αερόβια γυμναστική. Δε χρειάζεται να είσαι σε γυμναστήριο με κόσμο ολόγυρά σου για να κάνεις ένα σωστό αερόβιο πρόγραμμα. Πολλοί YouTubers έχουν videos στα κανάλια τους με ασκήσεις που θα σου αρέσουν σίγουρα.



Free-Hand Exercises: Αν πάλι είσαι έτοιμη για πιο εντατική εκγύμναση και λατρεύεις τους κοιλιακούς και τα πουσάπς τότε αυτή η γυμναστική είναι για ‘σένα, αρκεί μόνο να δεις μερικά videos και να μπεις σε ένα πρόγραμμα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved