Ηθοποιός του Game of Thrones αποθεώνει μία από τις επικότερες μάχες

Και δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο.

Game of Thrones. Μεγάλη ιστορία, τόσο η δική του όσο και η δική μας με αυτό. Ο George R. R. Martin έκανε καταπληκτική δουλειά στο να σκεφτεί ένα universe που να αφήσει ιστορία και τα κατάφερε περίφημα. Έγινε ο άνθρωπος που όλοι εξυμνούσαμε σε κάθε σοκαριστική σκηνή των βιβλίων ή της σειράς και που κάθε πραγματικός λάτρης του story παρακαλάει να τελειώσει το επόμενο βιβλίο του για να δει το δικό του φινάλε, αφού ο David Benioff και ο D. B. Weiss δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά.

Ό,τι και να λέμε, βέβαια, το GoT μας έχει δώσει απίστευτες σκηνές και μάχες που άφησαν ιστορία στην τηλεόραση. Μία από αυτές είναι που έκανε και έναν από τους βασικούς ηθοποιούς, τον Iwan Rheon, να μιλήσει στο NME και να την υποστηρίξει, δηλώνοντας πόσο πολύ του άρεσε αυτό που κατάφεραν να δημιουργήσουν.

«Ένιωσα ότι πήραν μία πολύ δυναμική απόφαση σχετικά με το πού θα πήγαινε η σεζόν και πιστεύω ότι το ακολούθησαν και είπαν την ιστορία πολύ καλά. Πιστεύω ότι η Μάχη του Winterfell ήταν απόλυτα ευφυής, η καλύτερη τηλεόραση που έχει γίνει ποτέ. Πιστεύω ότι ήταν πραγματικά γενναίο και πήγαν γι’ αυτό»

Η Μάχη του Winterfell ήταν κατά γενική ομολογία μία από τις επικότερες τηλεοπτικές στιγμές και έχουμε τη σειρά και τους παραγωγούς της να ευχαριστούμε για αυτήν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved