The Witcher: Πρόσεξες τα δύο νέα πλάνα της S2 μέσα στο νέο βίντεο;

Όλοι περιμένουν τη δεύτερη σεζόν και αυτά τα snippets σε βάζουν περισσότερο στο mood.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Geralt έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη μικρή οθόνη. Μέχρι τότε, τα βιβλία και τα video game ήταν αυτά που φιλοξενούσαν τον ίδιο και την ιστορία του, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια λάτρεις σε όλον τον κόσμο και δημιουργώντας ένα έτοιμο κοινό για τη μικρή οθόνη. Και τα κατάφερε. Όχι μόνο κυκλοφόρησαν τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, αλλά ενθουσίασαν και το κοινό.

Η δεύτερη σεζόν, τώρα, αναμενόμενα είναι καθ’ οδόν. Ο κόσμος ανυπομονεί για περισσότερο Witcher και ήδη έχουμε δει πώς θα είναι η νέα του φορεσιά. Η ανυπομονησία εννοείται είναι περισσότερη, γιατί τέτοιες λεπτομέρειες δείχνουν τη διάθεση των δημιουργών να δώσουν έμφαση στην εξέλιξη των πραγμάτων σε κάθε τομέα.

Πριν από μερικές μέρες, η παραγωγή δημοσίευσε ένα βίντεο με όνομα «Geralt’s Monster Mash» και από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι σχετίζεται με τα τέρατα της σειράς. Ενώ κατά βάση αυτό εστιάζει σε ήδη προβεβλημένες μάχες, ανάμεσά τους υπάρχουν και μερικά snippets από τη δεύτερη σεζόν.




Το ένα θα το βρεις στο 0.14 και είναι η σκηνή με το μάτι που σέρνεται. Το άλλο είναι στο 00.30 που εμφανίζονται τρεις σκελετοί.

Δεν ξέρουμε ακόμα πολλά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, έχουμε πολλά να δούμε στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved