Next Chapter: Το 1o επεισόδιο του νέου ντοκιμαντέρ του Justin Bieber(video)

Ξέρουμε ότι έχεις δει το «Seasons». Τώρα ήρθε η ώρα και για τη συνέχεια.

Μια σειρά γεγονότων της ζωής του Justin Bieber έχει αποκτήσει εικόνα και φυσικά αναφερόμαστε στο ντοκιμαντέρ που έκανε την πρεμιέρα του στις αρχές του 2020 με τίτλο «Seasons». Πρέπει να σου τονίσουμε ότι έσπασε κάθε ρεκόρ συγκεντρώνοντας 32 εκατομμύρια προβολές από τις πρώτες κιόλας ώρες. Όλες οι προσωπικές ιστορίες του pop αστέρα έγιναν γνωστές και μάλιστα είδαμε κάθε στιγμή του καλλιτέχνη, όσον αφορά τη δημιουργία του album «Changes». Αυτή τη φορά έρχεται το νέο ντοκιμαντέρ του να δώσει τη συνέχεια που όλες περιμέναμε.

Το νέο ντοκιμαντέρ του Justin έρχεται στο YouTube και ο νέος του τίτλος θα είναι «Justin Bieber: Next Chapter». Μέσα από τα επεισόδια θα ρίξει φως στη ζωή του και συγκεκριμένα θα περιγράψει τη ζωή του αυτή την περίοδο, την περίοδο του κορονοϊού, της καραντίνας και φυσικά θα ακούσεις τα λόγια του καλλιτέχνη για τα συναισθήματά του.

Αυτά τα ντοκιμαντέρ είναι η ευκαιρία του pop αστέρα να συνδεθεί με τους θαυμαστές του, να παρουσιάσει τα μουσικά του βήματα αλλά και να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Εκτός των προσωπικών του θεμάτων θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τα παρασκήνια του «Lonely».

Το «Justin Bieber: Next Chapter» είναι το νέο ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με το YouTube Originals και μπορείς να το παρακολουθήσεις στο επίσημο κανάλι του Justin Bieber.
Δες εδώ το πρώτο επεισόδιο του «Justin Bieber: Next Chapter»:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved