5+1 κινούμενα σχέδια - Θα σε βάλουν σε Halloween mood αμέσως

Μη νομίζεις ότι έχουμε μόνο ταινίες.

Τι καλύτερο από το Halloween; Έχεις την επιλογή να μεταμφιεστείς όπως θέλεις και να ζήσεις ως το απόλυτο τρομακτικό φάντασμα για μια έστω ημέρα, ή και νύχτα.

Για να μπεις απόλυτα στο σωστό mood του Halloween, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις ASAP να βλέπεις σχετικές ταινίες-αν δεν το έχεις ήδη κάνει- ή ακόμη και κινούμενα σχέδια, βασισμένα στο Halloween… spirit.

Ψάχνεις μακιγιάζ για το Halloween; 7 ιδέες για να διαλέξεις

Κινούμενα σχέδια για Halloween; Ω, ναι!

Μέχρι τώρα είναι πολύ πιθανό να έβλεπες μερικά από αυτά τα κινούμενα σχέδια και να μην είχες καταλάβει ότι αναφέρονται σε αυτήν τη «στοιχειωμένη» περίοδο.

Ωστόσο, να ξέρεις το κύριο θέμα τους είναι ακριβώς αυτό: το Halloween! Ένα από αυτά τα κινούμενα σχέδια, λοιπόν, είναι και το «Scooby- Doo». Φυσικά και μιλάμε για την παρέα που κυνηγά… φαντάσματα! Φυσικά σου έχουμε τα επεισόδια, εμπνευσμένα από την ημέρα του Halloween για να δεις με την παρέα σου.



Και ας πάμε τώρα στις πιο γνωστές ταινίες κινουμένων σχεδίων βασισμένες εξολοκλήρου στο Halloween. O «Casper» ίσως και να είναι ένα από τα πιο φιλικά φαντάσματα που ξέρουμε (επειδή έχουμε γνωρίσει και πολλά) μιας και θέλει απλά να κάνει νέους φίλους.

Ναι, θεωρείται μια ταινία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Halloween.



Αν θέλεις να σε πάμε πιο πίσω στον χρόνο, σίγουρα πρέπει να ψάξεις το «Skeleton Dance», ένα καρτούν της Disney. Τρομακτικές ιστορίες που σίγουρα καλύπτονται από την εικόνα των σκελετών που χορεύουν.



Τι πιο σχετικό με το Halloween από μια κολοκύθα που αφηγείται μια ιστορία; Ναι, το «Disney’s Haunted Halloween» πρέπει να μπει στη λίστα σου.



«Η νεκρή Νύφη» και «Nightmare Before» είναι οι ταινίες κινουμένων σχεδίων, που πρέπει να δεις χωρίς δεύτερη σκέψη! Φυσικά, το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι οι… spooky σκηνές και τα αγαπημένα φαντάσματα.








Μη μας πεις... Ήδη μπήκες για τα καλά σε Halloween mood! Have a happy Sunday, girl!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved