Η αποκάλυψη του James Gunn για την απόλυσή του από την Disney

Καμιά φορά η τύχη μπορεί να παίξει παιχνίδια.

Το καλοκαίρι του 2018, τα νέα για τον δημιουργό James Gunn δεν ήταν καλά. Ο διάσημος συνεργάτης της Marvel και της Disney είδε την πόρτα της εξόδου, αφού η εταιρεία τον απέλυσε λόγω των προσβλητικών tweets που είχε κάνει πριν από χρόνια και ήρθαν στην επιφάνεια εκείνη την περίοδο. Μόλις οκτώ μήνες μετά, όμως, τον επαναπροσέλαβαν, χωρίς να αποφευχθεί ένα «ευτράπελο» στο ενδιάμεσο.

Ακριβώς επειδή ο Gunn είναι ένας πολύ επιτυχημένος και δημιουργικός άνθρωπος στη δουλειά του, η ανταγωνίστρια εταιρεία, DC, έσπευσε να τον προσλάβει και να τον εντάξει στο δυναμικό της. Χρόνια, άλλωστε, προσπαθούσε να κοντράρει τη Marvel και ποιος θα ήταν καλύτερο όπλο από έναν από τους ανθρώπους που την οδήγησαν στην επιτυχία που έχει σημειώσει;




Εκείνος, λοιπόν, ανέλαβε την ταινία The Suicide Squad και υπό ένα παιχνίδι της τύχης, την ίδια ημέρα συνέβη και κάτι άλλο.

«Ήταν ένα ευχάριστο τέλος, αλλά ήταν επίσης τρομακτικό, γιατί στην πραγματικότητα δέχτηκα το τηλεφώνημα από τον Alan Horn πολύ πριν ανακοινωθεί: Έγινε κυριολεκτικά την ημέρα που συμφώνησα να κάνω το The Suicide Squad»

Με τόσα έσοδα που έχει βοηθήσει να έρθουν στην Disney δεν είναι να σε κάνει να απορείς που, τελικά, του έκαναν πρόταση να επιστρέψει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved