6+1 κλασικές ταινίες για να μπεις σε scary spooky Halloween mood ASAP

Τι θα έλεγες για ένα απόγευμα γεμάτο… κολοκύθες και… φαντάσματα;

Τέρμα τα ψέματα, ήρθε εκείνη η στιγμή της χρονιάς που οι κολοκύθες αποκτούν ψυχή και τα φαντάσματα βγαίνουν στους δρόμους για να βρουν λίγα γλυκά. Φυσικά μιλάμε για το Halloween! Ίσως να είναι ένα ξενόφερτο έθιμο, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχουμε δικαίωμα για λίγο… «trick or treat».

Ξέρεις τώρα, περίεργες μεταμφιέσεις-κυρίως τρομακτικές- πρωτόγνωρα make-up κόλπα και ένα καλαθάκι γεμάτο καραμέλες και σοκολάτες. Ήρθε λοιπόν η ώρα να σε ρωτήσουμε! Αυτό το Halloween θέλουμε; Ούτε λίγο τρόμο, ούτε λίγο σασπένς;

Μιας και πλησιάζει η στιγμή που όπως προ είπαμε θα έρθουν τα φαντάσματα να χτυπήσουν την πόρτα μας για φάρσα ή κέρασμα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις κλασικές horror ταινίες να δεις, είτε μόνη, είτε με τις φίλες σου για να πιάσεις το σωστό συναίσθημα. Το σωστό το Halloween, spooky mood έρχεται με τις κατάλληλες ταινίες. Λοιπόν, μας εμπιστεύεσαι;

Get Out
Πρόσφατη ταινία και μάλιστα του 2017. Αν και η ιστορία εκτυλίσσεται ήρεμα και ωραία, σύντομα γίνεται μια κλασική horror ταινία. Υ.Γ: Αν θέλεις να γνωρίσεις την οικογένεια του φίλου σου, καλύτερα να πάτε σε ένα εμπορικό κέντρο... με πολύ κόσμο!


Beetlejuice
Εδώ σε πάμε σε άγνωστα σοκάκια μιας και η ταινία είναι του 1988, παρ’ όλα αυτά πρόκειται για μια κλασική ταινία. Και Horror και κωμική, θα σε ξεναγήσει σε ένα σπίτι στοιχειωμένο και… καλή περιήγηση.


Halloween(1978)
Η ιστορία αυτή ακολουθεί έναν ψυχικά ασθενή και δολοφόνο που δραπετεύει από μια αποθήκη και επιστρέφει στην πατρίδα του για να τρομοκρατήσει και να απειλήσει αθώους περαστικούς. Μη σου τύχει να βρίσκεσαι στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.


Edward Scissorhands
Αν δεν έχεις δει αυτή την ταινία, πρέπει ASAP να τη δεις! Στην ταινία αυτή εκτυλίσσεται μία απίθανη ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν άνδρα με λεπίδες ψαλιδιού για χέρια- σε αυτό το σημείο να σου πούμε ότι πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp- και έναν έφηβο πανέμορφο κορίτσι. Τα lovestories πάντα τραβάνε!


Hocus Pocus
Tι πιο σχετικό από αυτή την ταινία; Μια οικογενειακή κωμωδία είναι πάντα ό,τι πρέπει για το Halloween. Πρωταγωνιστούν η Bette Midler, η Sarah Jessica Parker και η Kathy Najimy ως τρεις Salem, μάγισσες της Μασαχουσέτης, που αναστήθηκαν για το Halloween.


Mother!
Είσαι έτοιμη για ένα ακόμη θρίλερ; Αυτό το ψυχολογικό θρίλερ ακολουθεί ένα ζευγάρι του οποίου οι ζωές θα διαταραχτούν από την απροσδόκητη άφιξη ενός περίεργου και απειλητικού νέου ζευγαριού. Υ.Γ: Δεν μιλάμε σε αγνώστους!


The Sixth Sense
Λίγες είναι οι ταινίες που έχουν γίνει αρκετά γνωστές όπως το «The Sixth Sense». Αν δε ξέρεις την ταινία, σίγουρα θα έχεις ακούσει την ατάκα «i see dead people». Αυτό το ψυχολογικό θρίλερ ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι που μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς και τον ψυχολόγο που προσπαθεί να τον βοηθήσει. Μακριά από ‘μας…


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved