Μία διάσημη ταινία κατάφερε να τελειώσει τα γυρίσματα χωρίς ούτε ένα κρούσμα

Η προσοχή και η έμφαση στην ασφάλεια απέδωσαν.

Λόγω της πανδημίας, πολλές ταινίες είδαν τον δρόμο της αναβολής. Με το δεύτερο κύμα, τα κρούσματα αυξάνονται όλο και περισσότερο, οπότε δεν αποτελεί και έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι από το συνεργείο ή το cast των ηθοποιών βρίσκονται ανά διαστήματα θετικοί στον ιό. Όταν αυτό συμβαίνει, αναμενόμενα η παραγωγή σταματάει και περιμένουν τόσο το να γίνει καλά ο ασθενής όσο και την εξέταση όσων ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Φυσικά, όσο μεγαλύτερη είναι η παραγωγή τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να εμφανιστεί κάποιο κρούσμα, όπως το πρόσφατο παράδειγμα του Robert Pattinson στη νέα ταινία του Matt Reeves, The Batman. Υπάρχει, όμως, μία ταινία, η οποία επίσημα τελείωσε τα γυρίσματά της και σημείωσε μηδενικό αριθμό στα κρούσματα.

Ποια είναι αυτή; Το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel.

https://www.instagram.com/p/CG6cKtmlXRd


«Το συνεργείο μας τα κατάφερε! Αυτά τα γυρίσματα ήταν ένας μαραθώνας όπως κανένας άλλος, σταματημένα από ένα τεράστιο διάλειμμα τεσσάρων μηνών κατά το οποίο ο κόσμος άλλα εντελώς και οριστικά. Επιτέλους, γυρίσαμε στα βασικά τον Ιούλιο με μία υπόσχεση ότι επρόκειτο να το κάνουμε σωστά, δίνοντας έμφαση στην υγεία και την ασφάλεια των εκατοντάδων μελών του συνεργείου μας. Κατά τη διάρκεια των δεκατριών εβδομάδων, κάναμε προτεραιότητα την ασφάλεια στο σετ, αρχίζοντας με μάσκες και συνεχή απολύμανση και φτάνοντας σε γρήγορα τεστ και pod system. Όλοι θυσίασαν, και στο τέλος; Πάνω από 40.000 τεστ COVID χωρίς ούτε ένα θετικό»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved