Πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood γίνεται μέλος της Marvel

Το Marvel frenzy θα συνεχιστεί δυναμικά.

Η Marvel είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους κολοσσούς, ειδικά στον τομέα του κινηματογράφου. Η θυγατρική της Disney έχει καταγράψει τα πιο «ισχυρά» blockbuster των τελευταίων ετών που έχουν κάνει εκατομμύρια θεατές να βρίσκονται συντονισμένοι για την παραμικρή εξέλιξη. Άλλωστε, εδώ και δεκαετίες τα κόμικς αποτελούν το go-to του κόσμου που τα διαβάζει φανατικά και ξέρει τις ιστορίες τους σε βαθμό που τις ζει.

Ξέρουμε ότι η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει όχι μόνο ταινίες αλλά και σειρές στο άμεσο μέλλον συνεχίζοντας το frenzy που υπάρχει γύρω από το όνομά της. Μία από αυτές είναι που βρίσκεται τώρα στα σκαριά και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Deadline, βρήκε τον πρωταγωνιστή της στο πρόσωπο ενός πασίγνωστου ηθοποιού του Hollywood.

Το Moon Knight είναι μία από τις σειρές που θα έρθουν στο Disney+ και ο Oscar Isaac φαίνεται ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο του Marc Spector, ενός μισθοφόρου με πολλά alter egos. Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από κάποιον αρμόδιο, όμως, αν τα νέα όντως ευσταθούν, θα σημάνουν την προσθήκη άλλου ενός mega star στο Marvel Cinematic Universe.

Αναμένουμε νεότερα, αλλά η επιλογή σίγουρα έχει γερές βάσεις.

Δες στη συνέχεια το βίντεο που εξηγεί περισσότερα για τον νέο χαρακτήρα που θα έρθει στη ζωή μας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved