Οι 10 τηλεοπτικοί θάνατοι που στενοχώρησαν περισσότερο το κοινό

Τους ξέρεις και μάλλον συμφωνείς.

Πόσες φορές έχεις στενοχωρηθεί με κάτι που έχει συμβεί σε μία σειρά; Όταν τη βάζεις στο πρόγραμμά σου, ακριβώς επειδή υπάρχει συνεχής τριβή με τους χαρακτήρες, έρχεσαι λίγο πιο κοντά με εκείνους. Περισσότερο από αυτό που συμβαίνει σε μία ταινία που θα τη δεις, θα συναρπαστείς για αυτό το περίπου δίωρο, αλλά μετά θα περάσει πολύς καιρός ακόμα και να υπάρχει sequel.

Η σειρά σε κάνει μέρος της ιστορίας και ανυπομονείς να δεις την εξέλιξη και την τύχη των πρωταγωνιστών που τόσο έχεις αγαπήσει. Τόσο που φαντάζεσαι δικά σου σενάρια σχετικά με το πώς θα ήθελες να τους δεις, ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις που σου έχει δημιουργήσει η παραγωγή μέχρι τότε.

Πολλές φορές, όμως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά για τον ήρωα. Για την ακρίβεια, το μέλλον του μπορεί να «κόβεται» απότομα, ξαφνικά ή και αναμενόμενα, οδηγώντας στην τελική ρήξη του νήματος της ζωής του. Και, ακόμα κι αν οι αυτοί οι θάνατοι δικαίωσαν την ιστορία, αυτό ποτέ δε σήμανε ότι το κοινό δε θα στενοχωρηθεί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία του Onbuy.com, αυτοί είναι οι 10 τηλεοπτικοί θάνατοι που στενοχώρησαν περισσότερο το κοινό:

1

Poussey Washington

Orange Is the New Black

54%

2

Hannah Baker

Thirteen Reasons Why

42%

3

Nairobi

Money Heist

40%

4

Barbara Holland

Stranger Things

36%

5

Phinneus Pogo

The Umbrella Academy

31%

6

Renfri

The Witcher

25%

7

River Barkley

The Politician

23%

8

Huck Finnigan

Ratched

21%

9

Cottonmouth

Luke Cage

19%

10

Hope Shlottman

Jessica Jones

13%

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved