Ο Tom Holland έχει το σενάριο του Spider-Man 3 και όλοι φοβούνται

Και δεν είναι να τους αδικείς.

Τον λατρεύουμε τον Tom Holland. Δεν είναι ανάγκη να το λέμε κάθε φορά, αλλά ποιόν κοροϊδεύουμε; Μας αρέσει και το κάνουμε. Μπορεί να είναι ο νέος ηθοποιός που έχει ενθουσιάσει το Hollywood, όμως αυτό έχει συμβεί επειδή ο κόσμος -εμείς- τον ζητάμε διαρκώς. Γιατί, πέρα από ηθοποιός, είναι ένα πολύ cool και συμπαθητικό παιδί που κάθε φορά που βλέπουμε σε συνέντευξή του, ενθουσιαζόμαστε. Αυτό, βέβαια, δεν είναι και το μοναδικό πράγμα που συμβαίνει.

Ο Holland συνηθίζει να μην μπορεί να κρατήσει για τον εαυτό του πράγματα. Και, όταν αναφερόμαστε σε «πράγματα», εννοούμε την ιστορία της κάθε ταινίας στην οποία συμμετέχει. Δηλαδή, τα spoilers είναι εύκολα για εκείνον, αφού δε διστάζει να τα κάνει ακόμα και σε blockbusters, όπως οι Avengers.




Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι, στο άκουσμα ότι αυτό το κατά τα λοιπά γλυκύτατο και άκρως συμπαθητικό παιδί έχει το σενάριο του Spider-Man 3 στα χέρια του, όλοι φοβούνται ότι θα συμβεί το μοιραίο κι ότι με μία δήλωσή του θα μάθουμε κάτι βασικό για την ταινία πριν τη δούμε.

Ξαφνικά, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο και όλους μας έπιασε λίγο η ψυχή μας, γιατί έκανε ότι ανοίγει τον φάκελο που του απεστάλη κι ότι επρόκειτο να έχουμε ένα πολύ όμορφο spoiler. Ευτυχώς, τελικά, ο Holland απλώς τρόλαρε εμάς και τον ίδιο του τον εαυτό για το ιστορικό του με τα spoilers.

Δες τον στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved