Spider-Man 3: Έχουμε το πρώτο επίσημο βίντεο από τα γυρίσματα

Ο ηθοποιός σού δίνει το update που ζητούσες.

Ο Tom Holland έδωσε άλλη νότα στον Spider-Man. Πολλοί είχαν παίξει τον διάσημο χαρακτήρα πριν την άφιξη του νέου σταρ, όμως, αυτός κατάφερε να κάνει το κοινό κάθε ηλικίας να έρθει κοντά και να ζητάει ξανά τον Peter Parker. Κι αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Ο κάθε χαρακτήρας, όσο και να έχει καθιερώσει τη θέση του, χρειάζεται ανανέωση για να μπορεί να έχει απήχηση και στην κάθε επόμενη γενιά.

Ο Holland τα πήγε τόσο καλά που όχι μόνο έκανε δικές του ταινίες αλλά ενσωματώθηκε και σε μεγαλύτερα cast, όπως οι Avengers, και, τώρα, είμαστε σε αναμονή της συνέχεια της ιστορίας με το Spider-Man 3.

Σίγουρα ξέραμε ότι θα γίνει -στο ενδιάμεσο κιόλας περιμένουμε το adaptation του video game Uncharted πάλι με τον Holland- όμως πλέον έχουμε και το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα, που ανέβασε ο ίδιος ο ηθοποιός στο προφίλ του στο Instagram μέσω ενός story.

Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και δεν τον αδικούμε. Οι fans του μπορεί και να έχουν ενθουσιαστεί ακόμα περισσότερο, αφού με την πανδημία και τις παραγωγές να έχουν αναβολές η μία μετά την άλλη, αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο από κινηματογραφικής άποψης.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved