«Rick and Morty»: Η μια και μοναδική σειρά που επωφελήθηκε από τον κορονοϊό

  Η αγαπημένη σου σειρά πάει πιο καλά από ποτέ.

Η πανδημία έχει επηρεάσει τις περισσότερες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές για τη χρονιά του 2020 και ίσως να δούμε και το επόμενο έτος πολλές παραγωγές να πλήττονται. Το περίεργο, αλλά και ευχάριστο, είναι ότι μέσα σε αυτή την καταστροφή υπάρχουν μερικοί που δεν επηρεάστηκαν, αντιθέτως, επωφελήθηκαν. Μια από αυτές είναι η επιτυχημένη σειρά «Rick and Mprty» και εξηγούμαστε!

Σύμφωνα με τον συν-δημιουργός της σειρά, Dan Harmon, η 5η σεζόν έχει πραγματικά επωφεληθεί από την τρέχουσα κατάσταση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το cbr.com ατά τη διάρκεια της εικονικής εκδήλωσης PaleyFest ο Dan αποκάλυψε ότι είναι αρκετά μπροστά στο χρονοδιάγραμμά τους κάτι που σίγουρα εμάς μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού, μάλλον, θα έχουμε σύντομα περισσότερο νέο υλικό. Αυτό που τους κάνει να είναι τόσο μπροστά ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο καθένας εργάζεται μεθοδικά και από το χώρο του, άσε που έχουν προσθέσει επεισόδια σχετικά με τον κορονοϊό.

«Απλά συνεχίζουμε να γράφουμε σε πραγματικό χρόνο όσο πιο γρήγορα μπορούμε να γράψουμε. Μέχρι στιγμής μας βγαίνει σε καλό. Είμαστε αρκετά μπροστά από την ημερομηνία που βγήκε στον αέρα το πιο πρόσφατο επεισόδιο» είπε και συμπλήρωσε αινιγματικά: «Το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να κάνουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι να έχουμε ένα σχέδιο. Είμαστε το σχέδιο γιατί είμαστε το μέλλον».

Ο Dan και ο συνεργάτης του Justin Roiland έκλεισαν πρόσφατα μια συμφωνία με το Adult Swim για να παράγουν ακόμη 70 επεισόδια του «Rick and Morty». Εκτός από την σκληρή δουλειά για τα επεισόδια της σεζόν 5 πρέπει να μάθεις ότι ετοιμάζουν και την 6η σεζόν. Ναι, τελικά αυτά τα δύο αγόρια είναι το μέλλον.

Η νέα σεζόν φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμα στις πλατφόρμες από 1η Νοεμβρίου, όσο για την 6η σεζόν, όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί σύντομα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved