Fans της Sabrina ενωθείτε, έρχεται η 4η σεζόν

Όλες οι hot πληροφορίες που θέλεις για τη νέα σεζόν είναι εδώ.

Οι περιπέτειες της Sabrina πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι μια από τις αγαπημένες σειρές του Netflix που έχεις λατρέψει. Η 3η σεζόν τελείωσε και μας άφησε γλυκόπικρα συναισθήματα μιας και δεν άφηνε περιθώρια για να σκεφτούμε πολλά. Τα γυρίσματα λόγω κορονοϊού έχουν παγώσει για πολλές σειρές και μέσα σε αυτές βρίσκεται και το «Chilling Adventures of Sabrina». Αν και όπως αναγράφεται στο CBR η τέταρτη σεζόν ήταν προγραμματισμένη να βγει στον αέρα πριν το τέλος του 2020, κάπως τα σχέδια άλλαξαν. Αυτή τη φορά πάντως, φαίνονται οριστικές οι ημερομηνίες και έχουμε ό,τι πληροφορία χρειάζεσαι.

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει από εκεί ακριβώς που σταμάτησε. Στην προηγούμενη σεζόν είδαμε την Sabrina να ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης για να σώσει το πρώην αγόρι της τον Nick Scratch οπότε κάπου εκεί ενδεχομένως να γίνει η αρχή του κύκλου. H 4η σεζόν όπως όλα δείχνουν θα κάνει κάποιες «σβούρες» μεταξύ όλων όσων έχουμε έως τώρα δει, φυσικά όμως με νέες πινελιές δράσης και περιπέτειας. Μη ξεχνάς, όπως είδαμε στη δεύτερη σεζόν, η Sabrina είναι η κόρη του Lucifer, ίσως λοιπόν στα νέα επεισόδια να δούμε επιτέλους να βάζει σε τάξη και ισορροπία τη ζωή της, διατηρώντας την… βασιλεία της κόλασης αλλά και την ιδιότητά της ως μαθήτρια στον επάνω κόσμο. Με τι κόστος όλα αυτά; Θα το δούμε!

Όσα ιδανικά κι αν σου φαίνονται όλα, η Sabrina θα έρθει αντιμέτωπη με πολλά νέα πράγματα, περιπέτειες του παρελθόντος και πολλά ακόμη που δεν έχουμε καν φανταστεί, αυτό άλλωστε κάνει και την νέα πολύ-αναμενόμενη σεζόν ενδιαφέρουσα. Οι δύο της φύσεις σίγουρα θα έρθουν σε σύγκρουση. Η Sabrina θα έρθει σε αδιέξοδο μιας και θα προσπαθήσει να σώσει κάθε αγαπημένο της πρόσωπο, αλλά, είναι εφικτό αυτό;

Για να μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία τα νέα επεισόδια φαίνεται ότι θα έρθουν σύντομα, το δυσάρεστο βέβαια είναι ότι μιλάμε για τη νέα και… τελευταία σεζόν της σειράς «Chilling Adventures of Sabrina». Σύμφωνα με το CBR, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τα νέα επεισόδια της 4η σεζόν έως και τον Δεκέμβριο ειδάλλως το ντεμπούτο της θα γίνει με την νέα χρονιά.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved