Πόσταρε στο insta ό,τι και η Selena Gomez και δες τι απίστευτο θα συμβεί

Δε φαντάζεσαι τι μπορεί να συμβεί στο προφίλ σου αν κάνεις αυτό το πείραμα για μια εβδομάδα.

Ξέρουμε όλες πόσο βασανιστική είναι η καθημερινή σκέψη της ανανέωση των post στο Instagram. Ιδέες υπάρχουν και μάλιστα είναι πολλές, η συγκεκριμένη όμως ιδέα που σου έχουμε σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει και θα σε κάνει Asap να ανανεώσεις το προφίλ σου.

Η ιδέα ήρθε από την Iman Hariri- Kia, η οποία όπως αναφέρεται στο Bustle ακολούθησε μια σειρά δημοσιεύσεων εμπνευσμένες από την γνωστή και αγαπημένη σειρά «Emily In Paris».

Για μια εβδομάδα το κορίτσι πόσταρε στο instagram ακριβώς ό,τι και η πρωταγωνίστρια της σειράς. Τα post της ήταν ακριβώς τα ίδια ακόμη και τα captions. Ε λοιπόν ξέρεις τι συνέβη μετά από αυτό; Οι απαντήσεις και οι αντιδράσεις σε stories και posts αυξήθηκαν, όπως αυξήθηκαν και οι followers της.

Εμείς θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Τι θα έλεγες να αντιγράψεις τα posts αγαπημένων stars και να δεις τι θα γίνει σε διάστημα μιας εβδομάδας; Εμείς πάντως θα δοκιμάσουμε αυτό το πείραμα και θα σου πούμε σύντομα τι συνέβη στο δικό μας προφίλ. Δες στη gallery τις φωτογραφίες που επιλέξαμε και τα ανάλογα caption σε κάθε post της Selena Gomez που μπορείς να αντιγράψεις για μια εβδομάδα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved