Πώς θα δημιουργηθούν νέοι Black Panthers τώρα που δεν υπάρχουν πια βότανα;

Υπάρχει ένα πολύ καλό σενάριο για αυτό.

Το Black Panther κατέπληξε τα πλήθη. Ήταν μία ταινία της Marvel που ναι μεν ήταν το blockbuster που όλοι περίμεναν γιατί συνέχισε την ιστορία διάσημων ηρώων, αλλά έδωσε κάτι το διαφορετικό. Ήταν η παραγωγή που έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική και συναισθηματική πλευρά των ηρώων.

Η εταιρεία πάντα συνηθίζει να δίνει κάποιο ελαφρυντικό και στους κακούς, αλλά εδώ ο Killmonger, ειδικά στο τέλος, λατρεύτηκε από τους fans. Γιατί έδειξε όλη την αδικία που είχε συμβεί εις βάρος του και πώς τον είχε αλλάξει. Όχι ότι δικαιολογήθηκε για τα κακώς κείμενα, αλλά ήρθε πιο κοντά σε εμάς.




Ωστόσο, ακριβώς επειδή έκαψε το βότανο που έδινε τη δύναμη του Black Panther, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο T’Challa θα είναι και ο τελευταίος. Δεν είναι, όμως, το σενάριο που θέλει η Wakanda, γιατί μέσα σε όλη αυτήν την τεχνολογική τους πρόοδο, η δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα τους προστατεύει. Άρα τι θα γίνει από εδώ και στο εξής;

Η λύση φαίνεται να έρχεται από τη Shuri, η οποία, σύμφωνα με τα Wakanda Files, δε θα εστιάσει αποκλειστικά στο βότανο αλλά στη δημιουργία super soldiers. Με το μυαλό και τις ικανότητές της δεν μπορούμε να πούμε ότι μας προκαλεί κάποια έκπληξη αυτό το concept και, εφόσον πρέπει να βρεθεί λύση, μάλλον αυτή είναι η καταλληλότερη προσέγγιση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved