Έχεις αυτά τα video games; Μάθε ότι μπορείς να τα πουλήσεις μια περιουσία

Κι όμως, αξίζουν περισσότερα από όσα νομίζεις.

Καθώς η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών μεγαλώνει και αναπτύσεται, πολλοί άνθρωποι νοσταλγούν τις «παλιές μέρες», τότε που ένα παιχνίδι ήταν κάτι σαν κειμήλιο. Φυσικά, αυτά τα παιχνίδια, αν μας ρωτάς, καταλήγουν τις περισσότερες φορές σε υπόγεια και σοφίτες μέχρι κάποιος να τα ανακαλύψει, αλλά παραμένουν στην καρδιά μας και τα μάτια μας σαν... ιερά!

Αν είσαι από εκείνες που έχουν κρατήσει όλες τις αναμνήσεις του παρελθόντος ή ακόμη αν ο αδερφός σου έπαιζε βιντεοπαιχνίδια και τα έχει στριμώξε κάπου, ίσως σήμερα να είναι η τυχερή σου μέρα!

Βρήκαμε τέσσερα από τα πιο σπάνια παιχνίδια-και τα πιο πολύτιμα-που εάν τα έχεις κάπου ίσως είναι καιρός να τα ξεσκονίσεις μιας και ίσως να αξίζουν μια περιουσία. Στο ebay πάντως σύμφωνα με το TheTalko αξίζουν πολλά.

Super Mario Bros. II - $10,000
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιχνίδια του Super Mario βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα αυτή όμως η έκδοση είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες. Σε αυτήν την περίπτωση, η ασιατική έκδοση είναι η πολυτιμότερη.

Nintendo Campus Challenge - $20,000
Αν προσπαθείς να βρεις την πραγματική αξία ενός βιντεοπαιχνιδιού,λαμβάνονται υπόψην η ένδειξη της σπανιότητα- που βρίσκεται στο κουτί και φυσικά μετράει εάν εξακολουθεί να είναι σφραγισμένο.

Συνήθως, όταν ένα παιχνίδι είναι ανοιχτό δεν κοστίζει και πολλά ανεξάρτητα από το πόσο σπάνιο είναι φαίνεται να υπάρχει εξαίρεση για αυτό το παιχνίδι όμως. Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό; Όπως αναφέρεται στο TheTalko, το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι δεν είχε πολλά αντίγραφα.

Birthday Mania - $30,000
Στη δεκαετία του '80, ο Atari πίστευε ότι θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσει ένα παιχνίδι... κατά παραγγελία. Οι αγοραστές έπρεπε απλώς να καλέσουν και να πουν τα γενέθλια κάποιου φίλου. Έπειτα θα λάμβαναν ένα παιχνίδι στο ταχυδρομείο με το όνομα του ατόμου στο εξώφυλλο καθώς και στο κύριο μενού. Δεδομένου ότι το παιχνίδι ήταν εξατομικευμένο θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι δεν θα θεωρούνταν πολύτιμο ωστόσο είναι. Υπάρχουν ελάχιστα αντίγραφα, κάτι φυσικά που το κάνει να αξίζει μια περιουσία.

Stadium Events - $42,000
Το Stadium Events είναι ένα παιχνίδι γυμναστικής που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία και έπειτα στη Βόρεια Αμερική, το 1987. Το 2017, κάποιος αγόρασε το παιχνίδι και κόστισε μόλις 42.000 δολάρια. Επειδή πωλήθηκαν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικά σπάνια και περιζήτητα. Λέγεται ότι μπορεί κανείς να πουλήσει ακόμη και το κουτί, μόνο του, και να βγάλει αρκετά χρήματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved