Το sequel του ανατριχιαστικού θρίλερ που όλοι περίμεναν έχει release date

Ετοιμάσου για περισσότερη αγωνία από ποτέ.

Τα θρίλερ είτε τα λατρεύεις είτε τα μισείς. Συνήθως, δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις. Είναι λογικό αν το σκεφτείς γιατί έχει να κάνει με το κομμάτι του φόβου και του τρόμου και δεν αρέσει σε όλους. Αυτοί που το εκτιμούν, ωστόσο, βρίσκονται διαρκώς σε αναμονή των νέων ταινιών που θα έρθουν και θα προστεθούν στο πρόγραμμα, υπό την προϋπόθεση, φυσικά, αυτές να είναι καλές.

Το 2016, λοιπόν, κυκλοφόρησε μία ταινία στους κινηματογράφους που άφησε τους περισσότερους πολύ ικανοποιημένους με το αποτέλεσμα. Ο λόγος για το Don’t Breathe που διηγήθηκε την ιστορία μίας ομάδας παιδιών που παραβίασε το σπίτι ενός τυφλού ανθρώπου για να κλέψει, χωρίς, όμως, να ξέρει τη σκοτεινή ιστορία που έκρυβε εκείνος πίσω του.




Το τέλος που επέλεξε η παραγωγή δεν ήταν ακριβώς τέλος και μπορούσες να καταλάβεις ότι λογικά θα υπήρχε και κάποιο sequel που θα συνεχίσει την ιστορία. Σκέψου ότι ξεκίνησαν με 10 εκατομμύρια δολάρια και έφτασαν τα 150 στο box office, οπότε όλα έδειχναν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Sony, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Don’t Breathe 2 στις 13 Αυγούστου του 2021, χωρίς, όμως, τον σκηνοθέτη του, Fede Álvarez. Στα ευχάριστα, η επιβεβαίωση της επιστροφής του Stephen Lang στον ρόλο του blind man.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved