Emily in Paris: Υπάρχει περίπτωση να δούμε και 2η σεζόν;

Αυτά είναι τα πιο αισιόδοξα νέα της ημέρας.

Κι όμως! Όλοι μιλούν για την Emily, έναν από τους πιο λατρεμένους τηλεοπτικούς χαρακτήρες του 2020. Φυσικά μιλάμε για την πρωταγωνίστρια της σειρά «Emily in Paris», μια ηθοποιό που όχι μόνο έχει ταλέντο στην ηθοποιία αλλά είναι και μια κούκλα. Η Lily Collins aka Emily, είναι ένα από τα πιο συζητημένα ονόματα της πλατφόρμας του Netflix αυτή τη χρονιά. Η σειρά αγαπήθηκε αρκετά και η απορία είναι μια! Άραγε θα δούμε δεύτερη σεζόν; Το φινάλε του πρώτου κύκλου πάντως δημιούργησε μια «σύγχυση» σε πολλούς θαυμαστές και η ερώτηση είναι απλή! Θα επιστρέψει η Emily στο Παρίσι για τη δεύτερη σεζόν;

Δεδομένου ότι η σειρά έκανε την πρεμιέρα της λίγο καιρό πριν, είναι κάπως δύσκολο να μιλάμε για νέα επεισόδια τόσο γρήγορα ωστόσο μετά από τις δηλώσεις των δημιουργών, υπάρχει κάποια ελπίδα. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο E!News, ο δημιουργός Darren Star άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του μεγάλου comeback που πολλοί αναμένουν. «Δεν ξέρω ακόμα για τη δεύτερη σεζόν, αλλά νομίζω ότι η Emily έχει προοπτικές» είπε και οι θαυμαστές της Emily δε θέλουν τίποτα άλλο να ακούσουν.

«Ελπίζουμε πραγματικά να πάρουμε το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν», δήλωσε και η Lily Collins στο Harper's Bazaar. Εν τω μεταξύ, ο Lucas Bravo, ο οποίος παίζει τον Gabriel, είπε στον Cosmopolitan ότι η 1η σεζόν «φύτεψε μερικούς σπόρους» για ένα ενδεχόμενο μελλοντικό σενάριο. Μοιάζουν λοιπόν αισιόδοξα τα νέα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε υπομονετικά στις θέσεις μας μέχρι να έρθει κάποια επίσημη ανακοίνωση. #Fingercrossed.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved