Όχι, ο Captain America δεν ήταν άξιος για το Mjolnir και σου εξηγούμε

Μη βιαστείς να σοκαριστείς, γιατί υπάρχει βάση.

Όταν κυκλοφόρησε το Endgame, σύσσωμος ο πλανήτης βρέθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες για να παρακολουθήσει την τελευταία ταινία των Avengers και το κλείσιμο της ιστορίας του Thanos. Ο villain της ιστορίας είχε αφανίσει τον μισό πληθυσμό και, τώρα, οι υπολειπόμενοι εν ζωή έπρεπε να βρουν τρόπο να αντιστρέψουν την όλη κατάσταση.

Και, ξαφνικά, εκεί που γίνεται ο χαμός, η μάχη, η αδρεναλίνη στα ύψη, γίνεται αυτό:




Ο Captain America, με τον Thor σε καμία κατάσταση να πολεμήσει, σηκώνει το Mjolnir -όλη η αίθουσα να φωνάζει για τη δικαίωση- και, τελικά, γίνεται ένας άλλος γιος του Odin και εκσφενδονίζει το όπλο κατευθείαν πάνω στο Thanos. Το κοινό εννοείται πως ήταν με την πλευρά του Cap με όλα όσα έχει προσφέρει, αλλά το ScreenRant έρχεται τώρα να μας πει ότι δεν ήταν ο Captain ο άξιος για το Mjolnir, αλλά ο Steve Rogers.

Τι σημαίνει αυτό;

Ναι, ο Captain ήταν πάντα ένας από τους ισχυρότερους -και πιο παλιούς υπερήρωες και τα κατορθώματά του γεμίζουν πολλές λίστες. Ωστόσο, ο Steve, ο άνθρωπος πριν τον ορό, ήταν εκείνος που βίωσε το μέγεθος της απώλειας μετά τη Thanos εποχή. Ήταν αυτός που πάντα θυσιαζόταν για το μεγαλύτερο καλό και φαινόταν λες δεν είχε ίχνος εγωισμού μέσα του. Από όλες αυτές τις αξίες, από τα ιδανικά που πρέσβευε, πρώτα απ’ όλα ως άνθρωπος, είναι που μετατράπηκε σε άξιο να σηκώσει το παντοδύναμο σφυρί του Thor.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved