10 Iδέες δώρων για τον μπαμπά σου, που θα λατρέψει!

Ο μπαμπάς είναι πάντα το πιο δύσκολο άτομο για να επιλέξεις το δώρο του

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και κακά τα ψέματα τα αγόρια αποτελούν δύσκολη περίπτωση για την αγορά ενός δώρου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον ίδιο μας τον μπαμπά! Αν ψάχνεις ένα τέλειο δώρο για εκείνον αλλά δεν ξέρεις τι να του πάρεις, τότε δες την λίστα με τα αντρικά δώρα που έχουμε ετοιμάσει και πάρε ιδέες!

  1. Μία κούπα

Αγόρασε του μια κούπα για τον πρωινό του ρόφημα με logo κάτι που να τον αντιπροσωπεύει ή να του φτιάχνει την διάθεση. Αν μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω, πάρε έναν θερμό ή μια θερμαινόμενη κούπα.

  1. Πιτζάμες

Όποια κι αν είναι η ηλικία μας, όλοι όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας ανυπομονούμε να φορέσουμε τις cozy πιτζάμες μας και να χαλαρώσουμε στον καναπέ! Ναι και ο μπαμπάς σου. Οπότε γιατί να μην του πάρεις ένα νέο σετ από πιτζάμες; Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει!

  1. Ένα σετ ξυρίσματος

Βοήθησε τον μπαμπά σου να είναι περιποιημένος, καθαρός και κομψός. Αγόρασε του ένα kit με προϊόντα που λατρεύει να χρησιμοποιήσει όταν ξυρίζεται. Το κιτ μπορεί να περιλαμβάνει: Badger brush που βοηθά στην κατασκευή ενός πλούσιου αφρού, ξυραφάκια, κύπελλο ξυρίσματος, κρέμες και λοσιόν για πριν και για μετά το ξύρισμα.

  1. Ένα ζευγάρι άνετες παντόφλες

Το μόνο είδος παπουτσιού που θα πρέπει να φοράμε στις διακοπές! Δείξε την αγάπη σου στον μπαμπά σου και αγόρασέ του ένα νέο άνετο ζευγάρι.

  1. Σκουφί και γάντια!

Ένα ζεστό ζευγάρι γάντια, σκουφί και κασκόλ είναι ένα τέλειο δώρο για να τον κρατάει ζεστό τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες.

  1. Ένα σετ ψησίματος

Φυσικά και ο ψήστης της οικογένειας δεν είναι άλλος από τον μπαμπά. Αν λοιπόν αυτό είναι το μεράκι του και εσείς λατρεύετε τα οικογενειακά μπάρμπεκιου, τότε αυτό που ψάχνεις να του πάρεις είναι ένα σετ ψησίματος.

  1. Μια ξυριστική μηχανή

Αν ο μπαμπάς σου δεν τα πάει και πολύ καλά με το ξυράφι ή εάν το αποφεύγει γιατί έχει μουστάκι, τότε μια ξυριστική μηχανή θα τον βοηθήσει σίγουρα να έχει το πρόσωπό του υπό έλεγχο.

  1. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου

Οι περισσότεροι άντρες από κάποια ηλικία και μετά αποφεύγουν την αγορά ενός ζευγαριού από γυαλιά ηλίου. Αν έχεις έναν μοντέρνο μπαμπά που χρειάζεται ένα νέο ζευγάρι γυαλιά, να η ευκαιρία!

  1. Μια ατζέντα

Βοήθησε τον να θυμάται όλα του τα ραντεβού, τις γιορτές και τα γενέθλια με την νέα του ατζέντα!

  1. Ένα αξεσουάρ της αγαπημένης του ομάδας

Αν ο μπαμπάς σου είναι λάτρης ενός συγκεκριμένου αθλήματος ή μίας συγκεκριμένης ομάδας τότε δεν έχεις πάρα να του πάρεις ένα αντίστοιχο αναμνηστικό (π.χ. μια φανέλα, ένα μπρελόκ, μια κούπα κλπ).

Διαβάστε επίσης: BFFE: 10 Super δώρα για την κολλητή σου που θα τα λατρέψεις

9 περίεργα Χριστουγεννιάτικα έθιμα που συναντάς στον κόσμο

3 πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου όταν δίνεις σε κάποιον το κινητό σου

Αυτά τα χρώματα βερνικιών είναι ό, τι πρέπει ακόμα και για το σχολείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved