Spider-Man 3: Αν αυτό το info βγει αληθινό, τα πράγματα θα γίνουν περίεργα

Μήπως κάποιες ιδέες δεν είναι και τόσο καλές;

Όλοι βλέπουμε blockbusters. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχουν πάρει και το συγκεκριμένο όνομα. Πρόκειται για τις ταινίες που σύσσωμος ο πλανήτης επιλέγει σε κάθε μεγέθους οθόνη, πολλές φορές και παραπάνω από μία φορές. Είναι αυτές που έχετε βάλει στο πρόγραμμα της παρέας μήνες πριν κυκλοφορήσουν και που θα συζητάτε και μήνες αφότου τις έχετε παρακολουθήσει. Σε αυτές ανήκει και ο Spider-Man.

Τα τελευταία χρόνια, στον ρόλο απολαμβάνουμε τον αγαπημένο Tom Holland. Νέος, ταλαντούχος, συμπαθής στο ευρύ κοινό, ο ηθοποιός ήταν η τέλεια επιλογή για την αντικατάσταση των προκατόχων του στα μάτια των θεατών.




Όλοι όσοι τον αγάπησαν, όμως, τώρα περιμένουν την επόμενη ταινία, η οποία αναμένεται να φτάσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021, χωρίς να έχουμε πολλές λεπτομέρειες μέχρι στιγμής. Αυτό που αναμένεται είναι τα γυρίσματα να τελειώσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ένα post στο Twitter, ωστόσο, έβαλε το κοινό σε σκέψεις, καθώς αν η πληροφορία που περιλαμβάνει έβγαινε αληθινή, δε θα ήξερες τι να φανταστείς.


Το FandomWire, λοιπόν, θέλει τους προηγούμενους Spider-Man, Tobey Maguire και Andrew, να παίξουν στο πλευρό του τωρινού, Holland. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς ακριβώς θα μπορούσε κάποιος να το έχει στο μυαλό του. Για ποιον λόγο να ανακατευτούν προηγούμενοι ηθοποιοί, όταν υπάρχει ένα τόσο φρέσκο παιδί και ο αέρας που φέρνει μαζί του; Γι' αυτό έχει τέτοια επιτυχία ο ρόλος του.

Ένας εκπρόσωπος της Sony μίλησε στο ET Canada και δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, οπότε μάλλον το θέμα έχει λυθεί.

Spider-Man GIF by Entertainment Weekly

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved