H Katherine Langford αποκαλύπτει τι συνέβη στην κομμένη σκηνή του Endgame

Πρέπει σίγουρα να ήταν μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία.

Αν έχεις δει το Avengers: Endgame, είναι πολύ πιθανό να έχεις ψάξει και τις κομμένες σκηνές του. Σε κάθε ταινία υπάρχουν, οπότε αναμενόμενα το πολύωρο blockbuster της Marvel συνέχισε την παράδοση. Μέσα σε αυτές, ωστόσο, υπήρχε και μία, που πολλοί fans δεν μπόρεσαν να καταλάβουν γιατί δεν αποτέλεσε σκηνή της ταινίας που τελικά έφτασε στη μεγάλη οθόνη.

Μιλάμε για τη συνάντηση στη μεταθανάτια ζωή με την κόρη του σε μεγαλύτερη ηλικία. Τον ρόλο ανέλαβε η Katherine Langford, γνωστή για τη συμμετοχή της στο 13 Reasons Why και πρόσφατα στο Cursed. Η ηθοποιός που τελικά δεν είδε τη σκηνή της με τον Robert Downey Jr. να προβάλλεται, μίλησε στο The Hollywood Reporter και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάστηκε για τη σκηνή.

«Ουάου, αυτό με πηγαίνει λίγο πίσω, αλλά μπορεί τη μέρα πριν ή στο σετ, ο Robert Downey Jr είχε κάποια dailies (σ.σ. τραβηγμένο υλικό χωρίς καμία επεξεργασία) και παρακολουθήσαμε κάποια σε γενικό πλαίσιο. Αλλά, ναι, ήταν πολύ cool απλώς το να είσαι σε αυτό το σετ και να δεις λίγο τι είχε γυριστεί πριν το δει ο υπόλοιπος κόσμος»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved