Oδηγός Instagram: Τι πρέπει να ποστάρεις για να έχεις το τέλειο προφίλ και περισσότερους followers;

Plus: Συμβουλές για να έχεις το πιο cool account

Aς είμαστε ειλικρινείς: Μεγαλώνεις στην εποχή των social media, οπότε καλώς ή κακώς το Instagram είναι ίσως κάτι περισσότερο για σένα, από ένα προφίλ με ωραίες φωτογραφίες. Ωστόσο, υπάρχουν κανόνες που μπορείς να ακολουθήσεις, ώστε να βελτιώσεις την εικόνα του λογαριασμού σου, και να τον κάνεις να δείχνει εφηβικός και στυλάτος. Για δες παρακάτω κάποιες συμβουλές.

Πόσταρε τοπία

Ποιος είπε ότι αυτά είναι για τους 30άρηδες (που σύντομα θα είσαι κι εσύ γιατί ο χρόνος κυλάει σαν νερό αλλά τελοσπάντων). Κάθε account που σέβεται τον εαυτό του, θα πρέπει να έχει όμορφα τοπία, ένα έργο τέχνης, έναν τοίχο ή ακόμα και ένα αντικείμενο που σου έκανε εντύπωση-και δεν εννοώ το μισοφαγωμένο σάντουιτς της κολλητής σου-. Μπουχτίσαμε με τη φάτσα σου και θέλουμε ένα διάλειμμα φίλη μου.

omer salom 519617 unsplash

Selfies μόνο όταν…

Δεν έχεις κάτι άλλο να ανεβάσεις και έχεις βγει πολύ όμορφη ή αστεία. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να την ανεβάσεις. Λυπάμαι.

rawpixel 1116840 unsplash

Φαγητό. Ναι μάλιστα

Όλοι αγαπούν το φαγητό και όλοι θα του δώσουν το like τους. Πρόσεξε βέβαια να φαίνεται ωραίο, λαχταριστό και Insta worthy. Επίσης να είναι καθαρό. Επίσης τα φίλτρα βοηθούν πολύ. Αυτά…

dan gold 105699 unsplash

Αν βιώνεις κάτι φανταστικό

Μπορείς να ανεβάσεις περισσότερες φωτογραφίες από το επιτρεπτό. Ένα ωραίο ταξίδι, ο γάμος της αδερφής σου και οι ετοιμασίες ή κάτι άλλο τελοσπάντων που δεν το κάνεις κάθε μέρα, αξίζουν να φωτογραφηθούν και να μοιραστούν.

guilherme stecanella 589917 unsplash

Προσοχή όμως…

Όχι σέξι φωτογραφίες αγάπη μου. Είσαι ανήλικη. Πίστεψέ με, έχεις αρκετό χρόνο στην ενήλικη ζωή σου να ανεβάσεις τέτοιες. Επιπλέον υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι. Οπότε συνιστώ προσοχή και κυρίως σοβαρότητα.

yoann boyer 232159 unsplash

Για πολλά likes

Ανέβασε κουτάβι ή γατάκι. Εμπεριστατωμένα θα ενθουσιάσεις τα πλήθη. Όχι όμως και μωρά. Απαγορεύεται.

rhaul v alva 491530 unsplash

Γενικά

Είσαι νέο και φρέσκο κορίτσι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαμογελάς και να περνάς καλά. Σε αυτό το mood θα πρέπει να είναι και οι φωτογραφίες σου.

matheus ferrero 350443 unsplash

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved