Ο «Hulk» σχολίασε τα γυρίσματα της Marvel και δεν περίμενες αυτό που είπε

Mark, έχεις δίκιο στο γενικό, αλλά, στο ειδικό, δε γίνεται να το πιστεύεις.

Το ότι η δημιουργία μίας ταινίας έχει δυσκολίες το γνωρίζεις. Δεν είναι παράλογο. Υπάρχουν τόσες διαδικασίες πίσω από το τελικό αποτέλεσμα και τόση δουλειά που πρέπει να ολοκληρωθεί με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο χωρίς παρεκκλίσεις, που οτιδήποτε μπορεί να πάει «στραβά».

Οι καθυστερήσεις, για παράδειγμα, είναι κάτι πολύ σύνηθες. Το ότι είναι, όμως, είναι σύνηθες δε σημαίνει ότι δε θα προκαλέσει τον εκνευρισμό του cast. Οι ώρες είναι ούτως ή άλλως ατελείωτες, οπότε οτιδήποτε περαιτέρω απλώς προσθέτει στην όλη πιεσμένη κατάσταση.

Ο Mark Ruffalo είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν βιώσει μεγάλες καθυστερήσεις στο σετ και μίλησε στο Variety για να περιγράψει τι συνέβη όταν γύριζαν τις ταινίες της Marvel, αλλά και τι έλεγε στον εαυτό του στην προσπάθειά του να μην επηρεαστεί.




«Κάθε φορά που παραπονιέμαι, τύπου ‘Θεέ μου, πόσο θα περιμένουμε να στήσουν το σετ;’, σκέφτομαι ‘Hey
, να θυμάσαι ότι κανονικά δε θα έπρεπε να είσαι εδώ’. Αυτό. Απλώς θυμάμαι να είμαι ευγνώμων, γιατί ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Ακόμη σκέφτομαι ‘Πρόκειται να σε πετάξουν έξω από το club. Ποτέ δεν ανήκα εδώ εξαρχής και όλοι πρόκειται να το μάθουν’»

Μην ξεχνάς ότι δεν ήταν ο αρχικός Hulk, αφού το ξεκίνημα είχε κάνει ο Edward Norton, ο οποίος και αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον ηθοποιό. Αλλά, το ότι του περνάει έστω και λίγο από το μυαλό ότι δεν ανήκει στην MCU, μας ξεπερνά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved