Η Gal Gadot αφήνει για λίγο τη Wonder Woman για την πιο εικονική βασίλισσα

Εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο.

Μπορεί η Gal Gadot να ήταν χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και να συμμετείχε σε διάφορες ταινίες του κινηματογράφου, ωστόσο η Wonder Woman ήταν ο ρόλος που την ανέδειξε και τη μετέτρεψε στο επόμενο αστέρι του κόσμου. Η ηθοποιός έγινε η ηρωίδα που εκτόξευσε τα κέρδη για την DC, που χρόνια δεν μπορούσε να «χτυπήσει» την αντίπαλη, Marvel, και ο χαρακτήρας της στη συνέχεια εδραίωσε τον τίτλο του icon.




Το ότι το μέλλον θα έφερνε τη μία ταινία μετά την άλλη ήταν γεγονός. Κι εκεί που είχαμε συνηθίσει την Gal σε ρόλο Αμαζόνας, τώρα, θα το αφήσει για λίγο πίσω, ώστε τη θέση του να πάρει μία από τις πιο εικονικές βασίλισσες της ιστορίας, η Κλεοπάτρα.

Η Gal Gadot με την Patty Jenkins του Wonder Woman, σύμφωνα με το Deadline, ετοιμάζονται να ξανασυνεργαστούν για μία παραγωγή που θα διανείμει η Paramount Pictures και δε θα έχει καμία σχέση με προηγούμενες εκδοχές της συγκεκριμένης ταινίας.

Η Sony Pictures, άλλωστε, προσπαθούσε χρόνια τώρα να κάνει μία νέα ταινία για την Κλεοπάτρα, ακούγοντας μέχρι και το όνομα της Angelina Jolie για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τώρα που ξέρουμε ότι θα είναι και η Jenkins στη σκηνοθεσία, μία δημιουργός που ξέρει πώς να προωθεί τη γυναικεία δυναμική, μπορούμε να περιμένουμε τα καλύτερα.

Στη συνέχεια βρίσκεται και η επιβεβαίωση της ίδιας της Gadot.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved