WandaVision: Οι νέες photos της σειράς μας έβαλαν σε σκέψεις για το story

Τα γυρίσματα συνεχίζονται και εμείς φανταζόμαστε τι μπορεί να συμβεί.

Η Marvel έχει αρχίσει σιγά-σιγά να δίνει ώθηση στα γυρίσματα των νέων ταινιών και των σειρών της. Πάντα με προσοχή και με φωτογραφίες που δείχνουν ότι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο cast παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα, όπως με τη χρήση της προστατευτικής μάσκας, όλα έχουν μπει σε μία σειρά για να φτάσει στις οθόνες μας το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε το τρέιλερ του WandaVision, οι περισσότεροι fans της Marvel το προσέθεσαν στη λίστα με τα watched τους. Μπορεί να δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες σχετικά με το πώς θα είναι το αποτέλεσμα μίας τόσο ιδιαίτερης σε σχέση με τα προηγούμενα παραγωγής, ωστόσο η ανυπομονησία και ο ενθουσιασμός παραμένουν.


Αναμενόμενα, άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, στις οποίες απαθανατίζονται οι ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των μεταφορών τους. Σε κάποιες από αυτές, όμως, βλέπουμε τη Wanda Maximoff aka Scarlet Witch aka Elizabeth Olsen να είναι με φουσκωμένη την κοιλιά, κάτι που σε βάζει σε διαδικασία να αναρωτηθείς σχετικά με το πώς ακριβώς θα εξελιχθεί η ιστορία με τα δίδυμα.


***Πιθανά spoilers
για τη σειρά, αν δεν έχεις διαβάσει τα κόμικς. Αν δε θες να το ρισκάρεις, μη συνεχίσεις την ανάγνωση***

Στα κόμικς, ξέρουμε ότι πρόκειται για τα δίδυμα αγόρια της, William και Thomas, τα οποία στην οποία εξελίχθηκαν σε teenage superheroes, τον Wiccan και τον Speed. Πώς γίνεται να έμεινε έγκυος από έναν android Avenger; Αυτό είναι κάτι που στην αρχή ήταν ασαφές, αλλά στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι κατάφερε μέσω των δυνάμεών της.

Στην πορεία, η Wanda και ο Vision ξαναπήγαν στους Avengers, αλλά όταν το μυαλό της ήταν αλλού, π.χ. σε κάποια μάχη, τα παιδιά της έπαυαν να υπάρχουν και, μετά, επανεμφανίζονταν. Γιατί; Τα παιδιά δεν υπήρξαν ποτέ εντελώς πραγματικά. Η Scarlet είχε αλλάξει την πραγματικότητα για να φαίνεται σαν να είχε δίδυμα και, όταν το συνειδητοποίησε, τα παιδιά εξαφανίστηκαν.

Μετά από μία σειρά γεγονότων που περιλάμβανε τα κομμάτια ενός δαίμονα, του Mephisto, οι ψυχές των διδύμων, τελικά, μπήκαν στα σώματα δύο κανονικών, υπαρκτών αγοριών.

Δεν ξέρουμε σε τι βαθμό θα εμφανιστούν τα δίδυμα και πόσο θα χρησιμοποιηθεί η ιστορία, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα stories του universe.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved