Spider-Man: Ποιος θα γίνει μέντοράς του μετά τον θάνατο του Iron Man;

Η προσπάθεια να γεφυρωθεί το κενό.

Το τέλος του Endgame έφερε πολλές αλλαγές για τους χαρακτήρες της Marvel. Για κάποιους γράφτηκε ο επίλογος ενώ για άλλους άνοιξαν νέοι ορίζοντες, αφού πια προβλέπεται να αναλάβουν πιο κεντρικούς ρόλους στο μεγάλο σύμπαν. Ο Spider-Man, για παράδειγμα, που έχει ούτως ή άλλως δικές τους επιτυχημένες ταινίες, μέχρι πρότινος μαθήτευε υπό τον αγαπημένο Tony Stark. Όλοι ονειρεύονται έναν τέτοιο μέντορα, ακόμα και να μην είναι σούπερ ήρωες.




Ωστόσο, εκείνος έπρεπε να θυσιαστεί –όπως και η αγαπημένη, badass Black Widow- για το καλό του κόσμου, που υπό τον Thanos άρχισε να ξεθωριάζει ως προοπτική. Οπότε, τι γίνεται τώρα που ο Iron Man δεν είναι πια εδώ; Ποιος θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο για τον Peter Parker;

Το The Hollywood Reporter αναφέρει ότι ένας πολύ γνωστός και λατρεμένος από το κοινό ήρωας θα τον αντικαταστήσει. Κάποιος εξαιρετικά ισχυρός, με έναν χαρισματικό ηθοποιό να τον ενσαρκώνει και μία μαγική κάπα να λειτουργεί ως wingman όποτε τη χρειαστεί.

Doctor Strange Avengers GIF by Marvel Studios


Ναι, μιλάμε για τον Doctor Strange, ο οποίος θα αναβιώσει τον ρόλο του διάσημου μάγου στο Spider-Man 3.

Υ.Γ. Έχουμε και το Doctor Strange in the Multiverse of Madness να βρίσκεται καθ' οδόν (2022), οπότε ο Stephen θα είναι μαζί μας για αρκετό καιρό ακόμη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved