Φαντάζεσαι τους Πειρατές χωρίς αυτόν τον Jack Sparrow; Κι όμως θα γινόταν

Πώς συνέβη αυτό, δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής ανήκουν στα πιο επιτυχημένα franchise ταινιών γενικά. Τα τεράστια κέρδη τους επιβεβαιώνουν την αναγνώριση του κόσμου και τον βαθμό στον οποίο τον έχουν επηρεάσει. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε η ιστορία στη μεγάλη οθόνη, έγινε φαινόμενο, με τον Captain Jack Sparrow να γίνεται ο it-χαρακτήρας που όλοι ήθελαν με κάποιον τρόπο να είναι. Ιδιαίτερος, αστείος και cool θα τον έβρισκες παντού, από αφίσες μέχρι background.




Τίποτα απ’ όλα αυτά, ωστόσο, δε θα είχε συμβεί αν ο Johnny Depp δεν είχε αναλάβει να ενσαρκώσει τον (αντι) ήρωα. Ο ηθοποιός του έδωσε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να τον λατρέψουν όλοι και, όπως αποκάλυψε το Euronews, οι άνθρωποι πίσω από την Disney θεώρησαν υπερβολική την απόδοση του ρόλου από τον Depp και τον έπαιρναν τηλέφωνα για να τον περιορίσουν.

«Ήταν αγχωμένοι. Φοβόντουσαν ότι κανείς δε θα μπορούσε να καταλάβει ούτε μία λέξη από όσα έλεγε ο Captain Jack. Δεχόμουν κλήσεις από αυτούς που ρωτούσαν ‘Είναι μεθυσμένος; Τι συμβαίνει με τα χέρια του;’ Δεν αποθαρρύνθηκα ούτε στο ελάχιστο, με πυροδότησε. Ξέρω ότι αν ανησυχούν, κάνω τη δουλειά μου. Όταν μου ζήτησαν να το ελαττώσω, το δυνάμωσα», είπε ο ηθοποιός.

Πώς γίνεται να μην τους άρεσε αυτός ο epic ρόλος δεν ξέρουμε, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι ήθελαν να τον αποδώσουν πιο εκ του ασφαλούς. Ευτυχώς, δεν υπερίσχυσε η δική τους άποψη.

johnny depp GIF

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved