Enola Holmes - Eleven: Ποιος ρόλος της Millie Bobby Brown σε εμπνέει;

Είναι σίγουρα το πρότυπό μας για αυτούς τους λόγους.

Τι κι αν έχεις συνηθίσει την Millie Bobby Brown στον ρόλο της Eleven στο Stranger Things, η νέα ηθοποιός έχει χάρισμα στην ηθοποιία και ενσαρκώνει τους πιο φανταστικούς ρόλους. Το τρανταχτό παράδειγμα αυτού είναι ο νέος της ρόλος ως Enola Holmes. Η ηθοποιός έδωσε ζωή στον χαρακτήρα που υποδύεται και όχι μόνο τα κατάφερε περίφημα, αλλά ενέπνευσε τους θαυμαστές της.

via GIPHY

Εδώ που τα λέμε, ως Eleven και ως Elona Holms καταφέρνει και περνά μηνύματα πολύ πιο βαθιά από όσα μια σκηνοθετική επιμέλεια είχε σκεφτεί. Η Millie είναι το πρόσωπο εκείνο που μας εμπνέει μέσα από κάθε ρόλο της και έχουμε αποδείξεις για αυτό.

Χωρίς αμφιβολία, τόσο η Enola, όσο και η Eleven είναι το πρόσωπο που εμπνέει χιλιάδες κορίτσια εκεί έξω. Οι λόγοι; Είναι πολλοί και θα τους βρεις παρακάτω.

H Enola χαράσσει το δικό της μονοπάτι. Δεν αφήνει κανέναν να της πει τι να κάνει, επιλέγει με κρητίριο τα θέλω της και παλεύει για όσα θέλει να αποκτήσει. Η Eleven από την άλλη βγαίνει από το comfort zone της και-όπως και η Enola- διαλέγει τη ζωή που θέλει να έχει. Φεύγει από το εργαστήριο γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που μπορεί αυτό να έχει και προσπαθεί να γίνει καλύτερη.

via GIPHY

Η Enola ακολουθεί πάντα το σωστό δρόμο, εκείνον του δικαίου. Όσα έμαθε από τη μητέρα της την ακολουθούν στη ζωή της και ο χαρακτήρας της παραμένει ακέραιος.

Η Eleven ήρθε από το πουθενά αλλά και πάλι άνθισε με την εσωτερική της δύναμη. Αποδεικνύει, τόσο σε εμάς, όσο και στον εαυτό της ότι το καλό πάντα νικά στο τέλος. Ενώ ξεκίνησε μόνη της, μέχρι το τέλος της 3ης σεζόν είναι μέλος μιας ομάδας και περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που την αγαπούν και την νοιάζονται.

via GIPHY

Σαν Elona είναι το πρότυπο που πρέπει να ακολουθήσουμε, χωρίς καμία αμφιβολία. Έχει πίστη στον εαυτό της, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και κανένας δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που βλέπουμε και στην Eleven όμως. Είναι σίγουρη-ακόμη και όταν την αμφισβητούν- ότι μπορεί να τα καταφέρει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved