Lucifer: Έφτασε η απάντηση που ζητούσες τόσο καιρό

Ένα tweet ήταν αυτό που χρειαζόμασταν.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το Lucifer όχι μόνο δε σταμάτησε στην τρίτη σεζόν, αλλά στην παρούσα φάση περιμένουμε το δεύτερο μισό της πέμπτης, η οποία θα ακολουθηθεί από την έκτη και τελευταία. Τα τελευταία επεισόδια μας γνώρισαν τον δίδυμο αδερφό του που δεν ξέρουμε για πόσο θα αποτελεί τον βασικό «κακό», αλλά, όπως και να το κάνεις αυτό σημαίνει Lucifer x2.

Μετά την προβολή του πρώτου μέρους της σεζόν, ωστόσο, μία ήταν η απορία όλων κι αυτή ήταν το πότε θα κυκλοφορήσουν τα υπόλοιπα επεισόδια. Το ακόμα πιο βασικό είναι ότι μέχρι πρόσφατα δε γνωρίζαμε ούτε κι αν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και επιτέλους σε αυτό το δεύτερο έχουμε απάντηση.




Ένας από τους showrunners της σειράς, ο Joe Henderson, έκανε ένα tweet που αυτομάτως σημαίνει ότι τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν έχουν τελειώσει, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο για τη συνέχεια.

«Σήμερα είναι η πρώτη μέρα γυρισμάτων #Lucifer έκτης σεζόν! Πολύ χαρούμενος που τελειώσαμε την πέμπτη σεζόν και πρόκειται να δουλέψουμε σκληρά για να τελειώσει και να πάει στο Netflix! Ευχαριστούμε το απίστευτο cast και το crew μας που δούλεψε τόσο σκληρά και με ασφάλεια και παρέδωσε ένα φανταστικό φινάλε»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved